Ducati XDiavel Nera – Valmistusmäärä rajoitettu, eleganssi ei

Ducati esitteli XDiavelista Nera-erikoismallin, joka yhdistää käsityöperinteen, innovaatiokyvyn ja intohimon sisustussuunnitteluun.

Nera-erikoismallia valmistetaan rajoitettu ja numeroitu 500 kappaleen erä. Oikeastaan kyse ei ole yhdestä mallista, vaan viidestä eri variaatiosta. Neran ovat nimittäin toteuttaneet yhdessä Ducati ja Poltrona Frau -yritys, joka on 110-vuotias italialainen sisustuksiin erikoistunut yritys. Tässä projektissa Poltrona Fraun harteille annettiin satulan suunnittelu ja toteutus. Lopputuloksena on viisi eri värivaihtoehtoa, jotka ovat Siam Red, Steel Blue, Cemento, India ja Selva. Nahkaan on laserkaiverrettu X-logo muistuttamaan pyörän mallinimestä.

XDiavelin perusvärityksenä on ”black on black”, eli yhdistelmä kiiltävää mustaa ja mattamustaa. Näin värikäs ja muokattavissa oleva Pelle Frau -satula erottuu vielä normaalia enemmän muusta pyörästä ja nousee huomion keskipisteeksi. Pyörän estetiikkaa korostamaan on valittu mm. Ducati Red -väriset jarrusatulat sekä koneistetut, kevyet takovanteet, jotka on maalattu kiiltävän mustiksi.

Andrea Ferraresi, Centro Stile Ducatin johtaja: ”XDiavel Nera -projekti syntyi kahden italialaisen huippuosaajan kohtaamisesta. Ducati ja Poltrona Frau ovat kaksi brändiä, joilla on ainutlaatuinen historia, ja niitä yhdistää intohimo kauneutta ja hyvin valmistettuja esineitä kohtaan. Molemmat ovat vahvasti italialaisia ​​ja tekevät käsityöstä erottuvan elementin kehittyneillä teknologisilla ratkaisuilla ja korkealaatuisten materiaalien käytöllä. XDiavel Nera tiivistää täydellisesti arvot, jotka yhdistävät Ducatia ja Poltrona Frauta. Se on ainutlaatuinen moottoripyörä, jolla on erehtymätön identiteetti, ”Made in Italy”.

XDiavel Neran omistaja saa pyörän lisäksi Pelle Frau -nahasta valmistetun avaimenperän sekä asiakirjataskun, jotka ovat samaa sävyä valitun satulan värin kanssa. Lisäksi pyörän ostajalla on mahdollisuus lisähintaan hankkia pyörän tyyliin suunniteltu avokypärä.

Poltrona Frau on vuonna 1912 perustettu italialainen huonekalujen ja sisustuksen erikoisliike. Se on suunnitellut sisustuksia niin autoihin, jahteihin, juniin kuin lentokoneisiinkin. Sen asiakkaita on ollut mm. McLaren, Porsche, Range Rover ja Lamborghini.

Uusin numero