Ducati Streetfighter V4 Lamborghini – 630+63 nopeimmalle

Huracán STO:sta inspiraationsa saanutta Streetfighter V4 Lamborghinia valmistetaan vain 630+63 kappaleen erikoiserä.

Streetfighter V4 Lamborghini on ensimmäinen Ducatin lupaamasta seitsemästä uudesta mallista kaudelle 2023. Ducatin mukaan Streetfighter-erikoismallin tekniikka perustuu Panigale V4 S 2023:n tekniikalle, mikä tarkoittaa että mm. moottorijarrun, quickshifterin ja luistoneston toimintaa on hienosäädetty toimimaan paremmin kuin tämän vuoden Panigale- ja Streetfighter-malleissa.

Lamborghini-tyylisiä piirteitä on siirretty Streetfighter V4 Lamborghiniin alkaen tätä mallia varten suunnitelluista takovaluvanteista, joiden muotoilu noudattaa Huracán STO:n muotoilua. Myös takavanteen titaanista valmistetun kiinnitysmutterin muotoilu on kopioitu Lamborghinilta. Samoin etulokasuojan, ilmanotto- ja poistoaukkojen sekä muiden kateosien muotoilussa on kopioitu Lamborghini Huracán STO:n ratkaisuja. Suuri osa mainituista osista on erikoismallissa valmistettu hiilikuidusta. Uudelleen verhoillun satulan lähtökohtana on ollut Huracán STO:n istuinten viimeistelystä.

Lisäksi jalkatapit ovat säädettävät ja kytkin- ja jarrukahvat on suunniteltu kevyemmiksi yhdessä Rizoman kanssa. Äänenvaimennin on Akrapovicin valmistama. Pyörän mallinimi ja sarjanumero ovat näkyvästi esillä tankin katteessa ja Ducatin sekä Lamborghinin logot tulevat TFT-mittariston näyttöön aina kun virrat kytketään päälle.

Pyörän värinä on Verde Citrea/Arancio Dac, joka on yksi Huracán STO:n väriyhdistelmistä. 

630 kappaleen erikoiserän lisäksi Streetfighter V4 Lamborghinia valmistetaan vieläkin erityisempi 63 kappaleen erä, joka on tarkoitettu vain Lamborghini-autojen omistajille. He voivat muokata pyörän katteiden ja vanteiden värit identtiseksi omistamansa auton kanssa mukaanlukien yhteensopivat istuinten ja etujarrusatulan värit. Näille 63 asiakkaalle tarjotaan myös mahdollisuus täydentää ajovarusteita pyörän ulkoasuun sopivilla kypärällä ja nahkapuvulla. 

Streetfighter V4 Lamborghinin sydämenä on 1103-kuutioinen Desmosedici Stradale -moottori, joka tuottaa 208 hevosvoimaa. Lamborghini-erikoismalleihin on vaihdettu kuivakytkin, jota Ducati käyttää mm. MotoGP- ja Superbike-luokan kilpapyörissään. Pyörän paino tankattuna on 197,5 kiloa. 

Jos perusmallin Streetfighter V4 Lamborghini tuntuu liian arkiselta, voi siihen vielä tilata mm. Kuivakytkimen avoimen hiilikuitukannen, rekisterikilven ja peilien irrottamisen ajaksi asennettavat peitelevyt.

Ducati Streetfighter V4 Lamborghinin toimitukset alkavat huhtikuussa 2023.

Uusin numero