Ducati-pomolta suoraa puhetta: “Danilo Petruccin pitää lähteä muihin maisemiin”

Petrucci kertoi viime kuussa, että kausi 2018 tulee olemaan viimeinen Pramacilla. Petrucci kertoi tavoittelevansa paikkaa Ducatin tehdastiimissä. Nuo haaveet lienevät nyt haudattu, ellei jotakin erikoista tapahdu.

Vaikka molempien Ducati-kuskien sopimukset päättyvät tämän kauden jälkeen, tehdas haluaa jatkaa Jorge Lorenzon ja Andrea Dovizioson kanssa.

“Ducatin tavoite on ilman muuta jatkaa samoilla kuljettajilla. Olemme investoineet paljon molempiin, joten haluamme saada aikaan jatkosopimukset heidän kanssaan”, Ciabatti sanoo.

”Danilon pitäisi olla fiksu ja etsiä ajopaikka jotakin muualta. Hän haluaa lisää palkkaa ja se tarkoittaa tehdastallipaikkaa.”

Petruccin todennäköisin sijoituspaikka on Aprilia, joka yritti saada hänet jo viime kaudella Sam Lowesin tilalle. He palkkasivat kuitenkin lopulta Scott Reddingin Aleix Espargaron tallikaveriksi tälle kaudelle.

Petrucci ajoi viime vuonna parhaan kautensa MotoGP:ssä, hän oli neljästi palkintopallilla ja MM-sarjan kahdeksas. Miehen palkka Pramacilla on Motorsport.comin tietojen mukaan 200 000 euroa vuodessa eli murusia verrattuna tehdaskuljettajiin.
 

Uusin numero