Ducati pois messuilta – mukana yksi mutta sitäkin kalliimpi malli

Ducati-maahantuonnin päätyttyä viime marraskuussa on seurauksena se, että italialaismerkkiä ei nähdä omalla osastollaan mukana MP18-messuilla.

Samalla on ensimmäinen kerta 21 vuoteen, kun Ducati Club Finland ei ole mukana messuilla maahantuojan osastolla, vaan omalla osastollaan. Ducati Club Finland tuo messuille Ducatin, jota on valmistettu vain 500 kpl. Tämä ainoa Suomeen rekisteröity Ducati 1299 Superleggera on nähtävänä clubin osastolla, jossa voi vielä testata ja kuvauttaa itsensä ajamassa kyynärpää maassa 60 asteen kulmassa mallisarjansa tehokkaimmalla superbikellä, jossa 168 kg ajopaino ja 180 hv:n teho. Lisäksi yhdistys markkinoi ennakoivan ajon koulutuksiaan, joita on järjestetty jo 16 vuoden ajan, sekä ratapäiviä, edullisella ennakkohinnalla.

Ducati Clubin presidentti on ollut yhteydessä Ducatin tehtaan myyntijohtoon jo syksystä alkaen, mutta Euroopan messuruuhkasta johtuen ei Ducatin tämän vuoden uutuutta saatu messuille.
Tehdas kuitenkin käy neuvotteluja maahantuojan löytymiseksi.

Ducati Club Finland kuuluu kansainväliseen Desmo Owners Clubiin, yli 250:n muun kerhon ja 32 tuhannen jäsenen kanssa, ympäri maailmaa. Ducatistit tapaavat jälleen ensi kesänä Italiassa, Misano Adriacon radalla, heinäkuun 20.-22. päivinä. Matkasta kiinnostuneiden kannattaa käydä osastolla haastattelemassa matkan järjestäjiä.

Uusin numero