Ducati MotoGP Day 27.6.2009 Helsingissä

Ducatin maahantuoja Hailac järjestää kesällä Helsingin Rautatientorilla suuren MotoGP-juhlan. Ducati MotoGP Day -nimellä kulkevassa tapahtumassa voi seurata Assenin osakilpailun kaikki lähdöt suorana lähetyksenä 40 neliömetrin jättiscreeniltä. Väliajalla DJ huolehtii, että tunnelma pysyy korkealla ja alueelle pystytetyssä italialaisessa ravintolassa voi nauttia aitoon saapasmaahenkeen pastaa, panineja, erikoiskahveja, jäätelöä jne.

Tapahtuma alkaa klo 11. Alueen sulkeutuessa klo 18 bileet jatkuvat ravintola Texasissa ja DDR:ssä. Ducati-päivään on vapaa pääsy ja tapahtuma-alue on alkoholiton. Ratamoottoripyöräilyn kuninkuustaistelun lisäksi alueella on nähtävissä Ducatin mallisto, myös harvinaisia Ducati-pyöriä. Ducati Storessa on myynnissa viralliset Ducati- ja Mika Kallio -tuotteet, joista osa nähdään myös muotinäytöksissä mallien päällä.

Viime vuosina ei ole ollut juurikaan syytä ”nähdä Kauppatorilla”, joten siirrytään me motskariväki Rautatientorille muistuttamaan kansalle, missä lajeissa suomalaiset tuovat maailmalta menestystä. Bike on luonnollisesti mukana, ja toimimme tapahtuman virallisena uutisoijana. Nähdään Rautatientorilla!

Mika Kallion kommentti Assenin radasta:

”Toinen lempiradoistani, jolla olen ajanut useita kilpailuja. Pyörän säätöjen löytäminen yleensä helppoa kokemuksen ansiosta. Paljon kallistettuja mutkia ja viimeisessä shikaanissa nähdään monesti vauhdikkaita suorituksia.”

Uusin numero