Ducati-kuljettajat eivät pystyneet yllättämään Alonsoa Madonnan jäällä

Ducatin taholta Nicky Hayden (2010) sekä Valentino Rossi (2012) ovat aikoinaan pystyneet pitämään F1-kuljettajat takanaan perinteisessä kartingautoilla ajettavassa jääräratakilpailussa, mutta enää ei moista ihmettä päästy näkemään.

Ferrarin Fernando Alonso otti vuoden 2011 tavoin omansa tervehtimällä ruutulippua voittajana ennen Giancarlo Fisichellaa ja Felipe Massaa.

MotoGP-kuljettajista korkeimmalle, eli neljänneksi ylsi ensimmäistä kauttaan Ducatilla käynnistelevä Andrea Dovizioso. Alonson rajua ohitusta ihmetellyt ja tämän anteeksipyynnön myöhemmin kuitannut Dovizioso oli ehtinyt viedä nimiinsä lumilautakisan ennen siirtymistä nelipyöräiseen kilvanajokalustoon.

Dovizioson tiimikaveri Hayden ajoi viidenneksi ja Ducatin Pramac-tiimissä ensimmäiseen kauteensa MotoGP-luokassa valmistautuva Andrea Iannone seitsemänneksi.

Iannonen tiimikaveri Ben Spies jätti kartingkisan suosiolla väliin ottamatta riskiä hyvää kyytiä tervehtyvän olkapäänsä kanssa.

Spies on vahvistanut, että hän on mukana tositoimissa, kun MotoGP-luokan ensimmäiset testit ajetaan 5.-7. helmikuuta Sepangin radalla Malesiassa.

* Kuvassa Fernano Alonso, Andrea Dovizioso ja Nicky Hayden. Kuva: Ducati Corse Press
 

Uusin numero