Ducati ja Dovizioso solmivat kahden vuoden jatkosopimuksen

Dovizioso, 28, kilpailee toista kautta Ducatilla. Doviziosolla on menossa seitsemäs kausi kuninkuusluokassa. Hän kilpaili ennen Ducatille siirtymistään neljä vuotta Hondalla ja yhden kauden Yamahalla.

Dovizioso on yltänyt MM-pisteissä parhaimmillaan kolmanneksi kaudella 2011 Hondan tehdastiimin pyörällä kilpaillessaan.

Tämän kauden pisteissä Dovizioso on neljäntenä yhdeksän osakilpailun jälkeen.

– Andrea on kanssamme nyt toista vuotta ja hän on osoittanut uskonsa projektiimme. Vaikean vuoden 2013 jälkeen hän ajanut tällä kaudella jo kaksi podiumsijoitusta. Andrea on on paras kuljettajamme, linjaa Ducati-pomo Claudio Domenicali.

– On suuri kunnia ilmoittaa, että hän on päättänyt jatkaa kanssamme seuraavat kaksi kautta, täydentää Domenicali.

Suzuki jäi
nuolemaan näppejään

MotoGP-luokkaan ensi kaudella paluun tekevän Suzukin tiedettiin halunneen Dovizioson riveihinsä.

Doviziosolla on kuitenkin vahvempi usko Ducatiin ja taatusti myös taloudelliset tekijät painoivat vaakakupissa. Ducatilla on tarjota tuhdimpi tilipussi.

– Saavutimme sopimuksen ensisijaisesti siksi, että meillä on meneillään mielenkiintoinen projekti, joka on alkanut kantaa hedelmää Dall’Ignan (Gigi) saapumisen myötä, Dovizoso viittaa tallipäällikkönsä puoleen.

– Olen tosiaankin saavuttanut kaksi podiumsijoitusta ja olen pisteissä neljäntenä. Tämä nykyinen tilanne on innostava varsinkin kun otetaan huomioon suunnitelmat kaudeksi 2015, jatkaa Dovizioso.

Dovizioson tallikaverina ajaa tällä kaudella britti Cal Crutchlow. Crutchlowin on ilmoitettava Ducatille heinäkuun loppuun mennessä, lunastaako hän sopimuksessaan olevan option kaudelle 2015.
 

Samanlaisia ​​uutisia

Viimeisin numero