Drag Race Finland ry edistää kiihdytysharrastusta

Kuljettajien aloitteesta perustettu Drag Race Finland ry pyrkii edistämään drag racing -harrastusta tarjoamalla tukea harrastuspaikoille.

– Suomessa on kaksi rataa, joita molempia käytetään kerran tai pari vuodessa, toteaa yhdistyksen varapuheenjohtaja, Biken testikuljettajanakin kunnostautunut Timo Savolainen.

– Ymmärrän täysin, etteivät ratayhtiöiden resurssit riitä kiihdytysratojen ylläpitoon. Pyörä- ja autoharrastajien yhteisellä päätöksellä perustetun yhdistyksen ensimmäinen projekti on kerätä rahoitus Alastaron radan uudelleenasfaltointiin.

Savolainen kertoo yhdistyksen toimivan yhteistyössä FHRA:n kanssa ja pyrkivän tulevaisuudessa avustamaan sekä kuljettajia että ratoja.

– Harrastuspaikkoja on todella vähän, ja on ehdottomasti harrastajien etu, että ne ovat hyvässä kunnossa. Panos radan ylläpitoon on pieni, jos vertaa vaikka radan pompusta aiheutuneeseen täystuhoon, Savolainen lopettaa.

Samanlaisia ​​uutisia

Juho Kantolan paluu SM-sarjaan toi onnistumisia

Juho Kantola saalisti Circuit Racingin Alastaron SM-osakilpailusta kaksi podiumsijoitusta Supersport 300-luokassa. Voittokaan ei ollut kaukana, ja nälkää jäikin niin että kilpakumppanit saavat jatkossa olla entistäkin tarkempana.

Viimeisin numero