Dirtbike VS. Streetbike 2.0 ja yli 2,5 miljoonaa katselukertaa

Wikipedia tietää Sebastian Westbergistä  (s. 01.09.1992) seuraavaa.

Sebastian on suomalainen Freestyle motocrossin ammattilainen. Hän on syntynyt Särkisalossa, jossa hänen harjoittelupaikkansakin sijaitsee. Westberg on Suomen ainoa kansainvälisillä areenoilla esiintyvä ja kisaava freestylemotocross kuski. Talvisin hän treenaa Espanjassa.

Suurimpiin näytöksiin lukeutuvat muun muassa Kuukauden Venäjän kiertue, keskieuroopan näytökset ja Suomessa suurimmat moottoritapahtumat kuten Helsingin moottoripyörämessut ja Tampere supercross.
Westberg on esiintynyt myös 2014 ja 2015 MTV3 POSSE päätösjakson livelähetyksessä hypyillään, Efter nio keskuteluohjelmassa vieraana ja laajasti Suomen lehdistössä.

2016 Westberg osallistui ensimmäisenä suomalaisena lajin arvostetuimpaan kisaan Espanjan Madridissa, Red Bull X-fightersiin. Kisaan pääsee 12 maailman parasta kuskia ja Westberg pääsi mukaan maailmanlaajuisen yleisöäänestyksen kautta.

Westberg teki ensimmäisenä suomalaisena voltin etuperin moottoripyörällä. Aiheesta uutisoitiin myös Mtv3 kymmenen uutisten loppukevennyksessä 2017 kesällä.
 

Uusin numero