Diavel 1260: n tuotanto alkaa Bolognassa

Borgo Panigale -tehdas on aloittanut uuden Diavel 1260: n valmistamisen. Ensimmäinen tuotantomalli saatiin ulos linjasta maanantaina 21. tammikuuta ja kuten perinteisiin kuuluu koko tehtaan väki oli nostamassa maljan ja kuuntelemassa toimitusjohtaja Claudio Domenicalin ja tuotantojohtaja Silvano Finin puheita.  

Uuden Power Cruiserin menestys, joka teki debyyttinsä EICMA 2018: ssa, on saanut osakseen korkeaa kiinnostusta, jota tämä pyörä luo harrastajien keskuudessa kaikkialla maailmassa. Epätavallinen, ainutlaatuinen, erehtymätön: Diavel hämmästytti persoonallisuutensa, muotoilunsa ja urheillisuutensa takia heti, kun se esiteltiin ensikertaa EICMA 2010: ssa.    Diavel 1260, joka on tämän ainutlaatuisen pyörän toinen sukupolvi, on entistä vakuuttavampi linja ja parempi suorituskyky, se on hauskempi vaihtelevissa maastoissa ja entistä mukavampaa sekä kuljettajalle että matkustajalle. Sen urheilullista sielua suurentaa Testastretta DVT 1262 -moottori, joka yhdistää henkeäsalpaavan kiihdytyksen sujuvaan alhaisen kierrosluvun tehonsyöttöön, joka sopii ihanteellisesti jokapäiväisiin ajoihin tai pidempiin retkiin. Diavel 1260: n parannettu runkokokoonpano tekee siitä yllättävän ketterän, kun taas huippulaatikkotekniikka ja elektroniikka takaavat jarrutustehon Boschin kaarre-ABS-järjestelmän ansiosta. Kuljettajan ja matkustajan mukavuustaso pysyy erinomaisena pystyasennossa, runsaasti pehmustetussa istuimessa ja Diavelin tutussa, 17 tuuman takapyörässä, jonka leveys on 240 mm.    Diavel 1260 on saatavana myös urheilullisempana S-versiona, jossa on ensiluokkainen Öhlins-jousitus, entistä tehokkaampi jarrujärjestelmä ja Ducati Quick Shift Evo vakiona.

Helmikuun puolivälistä lähtien pyörä on Ducatin jälleenmyyjillä (Eurooppa). Diavel on valmis ottamaan keskeisen roolin vuoden 2019 moottoripyöräkaudella. Diavel 1260 on saatavana Sandstone Gray -mallina , kun taas Diavel 1260 S myydään Sandstone Gray- tai Thrilling Black & Dark Stealth -malleina.
 

Uusin numero