Derbi-kaksikko eturiviin USA:ssa

Marquez hallitsi lopulta varsin jännittäviksi muodostuneiden aika-ajojen kärkipaikkaa käytännössä alkukierroksista saakka. Suomalaistallin toinen kuljettaja, Avant Mitsubishi Ajo -väreissä kilpaileva saksalainen Sandro Cortese oli niinikään jälleen huippuvauhdissa kellottaen eturivin neljänteen lähtöpaikkaan oikeuttavan ajan.

MARC MARQUEZ, RED BULL AJO MOTORSPORT:
”Tietenkin on hienoa että saimme jälleen paalupaikan. Luulen että pystymme huomenna kilpailussa ajamaan suhteellisen lähelle tämän päivän kierrosaikoja. Olkapääni ja selkäni väsyvät kuitenkin ajaessa hieman, joten en usko että kilpailu huomenna tulee olemaan erityisen helppo, vaikka vauhtimme onkin nyt hyvä.”

SANDRO CORTESE, AVANT MITSUBISHI AJO:
”Eturivin lähtöpaikka oli tavoitteenamme, ja luulen että meillä olisi ollut mahdollisuus vielä hieman parempaankin aikaan tänään, mutta kärsimme pito-ongelmista, kuten monet muutkin. Löysimme kuitenkin jo tiimin kanssa lääkkeet ongelmaan, joten kilpailuun lähdetään luottavaisin mielin.”

TALLIPÄÄLLIKKÖ AKI AJO:
”Molemmat kuljettajamme ovat eturivissä, joten tietenkin voimme olla tuloksiin tyytyväisiä. Vaihteleva pito aiheutti tänään hieman ongelmia niin meille kuin muillekin. Marcin ajotyyli on hieman erilainen ja hänelle pidon vaihtelu ei ollut niin suuri ongelma, toisaalta löysimme jo Sandrollekin hyvät lääkkeet tilanteeseen. Marcin olkapää ja selkä väsyvät ajaessa, joten vaikka emme odotakaan ongelmia, niin pitkähköstä kilpailusta huomenna tuskin tulee kovin helppo.”

Uusin numero