De Punietin tyttöystävä Vickers poseeraa Playboyn kannessa

MotoGP-sarjan kenties kuuluisin ja kuvatuin grid girl Vickers, 24, esiintyy Espanjan Playboyn vuoden 2012 ensimmäisen numeron kansikuvassa.

Talvikuukaudet Australiassa viettävä Vickers on näin ollen ajanut julkisuudessa kirkkaasti ohi De Punietin, joka palaa radoille ja otsikoihin, kun MotoGP-luokan testikielto umpeutuu tammi- ja helmikuun vaihteessa Sepangin radalla Malesiassa.

Ratamoottoripyöräilyn legendoihin lukeutuvan yhdysvaltalaisen Randy Mamolan mukaan etunimensä saanut De Puniet kilpailee ensi kaudella espanjalaisen Jorge Martinezin johtamassa Aspar-tiimissä Aprilian CRT-pyörällä. De Punietin tiimikaverina ajaa espanjalainen Aleix Espargaro, joka kilpaili Mika Kallion rinnalla MotoGP-luokan Pramac Ducati-tiimissä vuonna 2010.

Yhden nopean kierroksen kuljettajana mainetta niittänyt De Puniet puolestaan ajoi Pramac Racing-tiimissä viime kaudella sijoittuen kuninkuusluokan yhteispisteissä sijalle 16.

De Puniet kilpaili sitä ennen Lucio Cecchinellon johtamassa ja Playboyn sponsoroimassa Hondan LCR-tiimissä, jonka merkeissä hän tutustui Vickersiin vuonna 2009.

Vickers tosin säväytti MotoGP-varikoilla ensimmäisen kerran jo vuotta aikaisemmin. Hän toimi silloin MotoGP-luokan JIR Scot Honda-tiimissä ajaneen italialaisen Andrea Dovizioson grid girl’inä Australian osakilpailussa Phillip Islandin radalla.

Moottoripyörät lukeutuvat myös GP-sarjan ulkopuolella Vickersin intohimoihin. Australian huippumalliksi 2009 valitun ja seuraavana vuonna Italian Playboyn keskiaukeaman tyttönä mainetta niittäneen Vickersin ensimmäinen pyörä oli Honda CBR 250.

De Puniet on tosin jarrutellut tyttöystävänsä suurempia menohaluja.

– Tietenkin haluaisin ajaa moottoripyörällä, mutta Randy on kieltänyt sen minulta. Hänen mukaansa se on liian vaarallista. Ok, nämä kaverit ajavat radalla 350 kilometrin tuntinopeutta, mutta eihän sitä voi verrata kulkuun katupyörällä, Vickers ojensi De Punietia viime elokuussa Tshekin GP-viikonlopun yhteydessä Brnossa.
 

Uusin numero