Davies tykitti Ducatilla tuplan – Superbiken MM-sarja sai lisää sähinää

Davies nappasi lauantain kisan voiton 4,168 sekunnin marginaalilla ja sunnuntain suoritus oli tältä osin vieläkin väkevämpi. Davies kukisti Kawasakin Tom Sykesin 6,471 sekunnilla.

Sunnuntain kisan podiumtrio oli täysin sama kuin lauantainakin. Tosin sillä erotuksella, että Kawasaki-kuljettajat vaihtoivat paikkoja.

Hallitseva mestari Jonathan Rea päätyi toisessa erässä kolmanneksi 9,161 sekuntia Daviesin takana.

Kauden kolmella ykkössijalla Australiassa ja Thaimaassa avannut Rea johtaa edelleen sarjaa, mutta Davies ohitti tuplallaan Sykesin. Realla on koossa 131, Daviesilla 105 ja Sykesilla 102 pistettä.

Argentiinassa uuden luonteen saanut Superbike-kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Assenin radalla Hollannissa.

Aragonin rataa päästiin kiertämään kuivassa kelissä läpi viikonvaihteen. Sen sijaan parhaillaan warm up-sessioiden osalta käynnissä oleva MotoGP-sarjan Argentiinan MM-osakilpailu on kokenut kelien osalta täydellisen käänteen.

Sade kasteli perjantaina ja lauantaina auringossa kylpeneen Termas de Rio Hondo-radan. Moto3-luokka käynnistää Argentiinan GP kisatapahtumat sunnuntaina klo 19.