Danny Kent pitää Aki Ajon tyylistä: ”Tiukka tiimipäällikkö”

– Tunnen oloni kotoisaksi tässä tiimissä ja tulen kaikkien kanssa erittäin hyvin toimeen, mikä on todella tärkeää. Saan olla oma itseni ja tiedän saavani aina apua sitä tarvitessani, Kent kehuu suomalaistiimin ilmapiriiä.

Hän pitää myös siitä tavasta, jolla Ajo johtaa kolmatta maailmanmestaruutta tavoittelevan tallin toimintaa.

– Aki on tiimipäällikkönä aika tiukka. Hän sanoo välittömästi jos teet jotain väärin tai jos et työskentele riittävän kovaa. Se on hyvä.

Red Bull KTM Ajo Factory Racingin kuljettajat ovat hallinneet Moto3-luokan talvitestejä Valenciassa ja Jerezissä saksalaisen Sandro Cortesen sekä Kentin johdolla. Viimeinen virallinen kolmen päivän testijakso käynnistyy Jerezissä tulevana maanantaina.

– Meillä on koossa hyvä paketti ja olemme olleet kärjessä, mutta emme voi suinkaan tuudittautua tähän tilanteeseen. Kaikki tietävät, että Honda tekee rajusti töitä ja se pitää myös meidät taatusti hereillä.

MM-kausi käynnistyy 8. huhtikuuta Qatarissa, jonne Kent lähtee yhtenä suosikkina.

– En ajattele vielä mahdollisuuksiani voittaa, vaan pyrin pitämään pääni kylmänä. Podiumisijoitus Qatarissa nostaisi tietenkin itseluottamusta entisestään ja tietäisin, että pystyn kamppailemaan läpi kauden kärkisijoista, toteaa 18-vuotias Kent.

Kent ajoi viime kaudella silloisessa 125-kuutioisten luokassa parhaimmillaan neljänneksi. Se tapahtui Jerezissä, jonne hänen ajotyylinsä istuu kuin nakutettu.

Uusin numero