Dani Pedrosa voittanut kisan joka vuosi sitten 2006 – nyt ei vauhti riittä kärkeen

Pedrosa on voittanut MotoGP:hen siirtymisensä jälkeen vuonna 2006 vähintään yhden kilpailun joka kaudella, voittoja on yhteensä 31. Sen sijaan tämän kauden yhdeksän ensimmäisen kilpailun paras sijoitus on vasta viides.

”Meillä on ollut nyt pari lepopäivää, ei tätä ole kesälomaksi voinut kutsua, mutta hyvää se on tehnyt. Nyt menemme Tshekkiin, ja Brno onkin yksi lempiradoistani. Toivotaan, että löydän siellä lisää vauhtia”, Pedrosa sanoo.

”Tehdäkseni sen, minun on parannettava tunnetta pyörän päällä ja saatava sen säädöt paremmaksi itselleni. Tähän asti meillä on ollut ongelmia vähän jokaisella osa-alueella. Eniten on pystyttävä parantamaan mutkien ajamista, en ole pystynyt kääntämään pyörää riittävän nopeasti: etenkin mutkien keskikohta ja mutkasta ulostulo ovat olleet ne suurimmat ongelmat.”

Pedrosalla on kaksi komeaa voittoa Brnosta. Vuonna 2012 hän löi Jorge Lorenzon 0,178 sekunnilla ja 2014 hän katkaisi tallikaverinsa Marc Marquezin 10 kilpailun voittoputken. Viime vuoden sadekelin kilpailussa Pedrosa oli kakkonen Marquezin jälkeen.  
 

Uusin numero