Crutchlow jatkaa odotetusti Yamahan satelliittitiimissä

Crutchlowillla oli virityksiä myös Ducatin tehdastiimiin, mutta sen paikan nappasi hänen nykyinen tiimikaverinsa, italialainen Andrea Dovizioso.

Ducati jäädytti neuvottelut Crutchlowin kanssa niihin aikoihin, kun Valentino Rossin paluu Yamahan tehdastiimiin alkoi varmistua. Yamahan mukaan nimenomaan Rossi oli kuviossa aloitteen tekijä.

– Olemme tehneet yhdessä Dovizioson kanssa hyvää tulosta ja olen luottavainen, että kilpailukykyni paranee kaudella 2013 entisestään. Olen todellakin kiitollinen pitkäiaikaisten kumppanieni Yamahan ja Monsterin tarjoamasta tuesta, muotoili Crutchlow, 26.

Smithin, 21, nousu kuninkuusluokkaan varmistui jo viime kaudella. Hän ajaa Tech 3-tiimissä tänä vuonna toista kauttaan Moto2-luokassa.

– Olen haaveillut MotoGP-luokasta niin kauan kuin muistan. Tämä tilaisuus on aivan fantastinen, hehkuttaa Smith.

Tiimipäällikkö Ponchralin odotukset ovat korkealla.

– Cal on tehnyt tällä kaudella upeaa työtä ja olen vakuuttunut siitä, että hän jatkaa kehitystä ensi kaudella. Hän on nopea kuljettaja ja suuri persoona. Bradley on puolestaan osoittanut potentiaalinsa Moto2:ssa. Hänellä on hyvä asenne ja kova halua kääntää uusi luku urallaan, toteaa Poncharal.

Uusin numero