Crossijuniori kiittää Sami Hyypiää

Mauno Nieminen voitti MX-liigan mestaruuden ja haki kokemusta Suomen Cupista.

– Kauden hienoin juttu oli tietenkin MXCB-luokan Motocross Liigan voittaminen ja loppukaudesta ajoin kovempi tasoista MXCA Suomen Cup-sarjaa. Pystyin Suomen Cupissakin ajamaan jo top-10 sijoituksen, mutta ihan vielä vauhti ei riitä ajamaan niillä sijoilla säännöllisesti, kertoi Nieminen, 12.

– Ensimmäinen vuosi on takana tässä tiimissä ja olen tyytyväinen. Haluan kiittää kaikkia tiimin henkilöitä, sekä Yamahalta Tero Karhusta ja Sami Hyypiää tästä mahdollisuudesta. Vanhemmille myös isot kiitokset, että he mahdollistavat kaiken tämän, Nieminen.

Toni Koskinen onnistui nostamaan itsensä Heinolassa kymmenen parhaan joukkoon MXJ Suomen Cupissa.

– Aika-ajojen kolmas sija antoi tosi paljon itseluottamusta itse kilpailueriin. Selkä on vaivannut viime viikot ja olen joutunut taas tinkimään harjoittelusta. Ensimmäisessä erässä sain kohtuullisen startin ja nousujohteisella ajolla olin ruutulipulla 8. Toisessa erässä startti epäonnistui ja lähdin viimeisten joukoissa, onnistuen jälleen nousemaan sijalla 8. Heinolassa jaettiin tuplapisteet ja lopputuloksissa sijoitukseksi tuli 10, kertoi Koskinen, 15.

– Kausi on ollut vaikea talven sairastelun ja kaudella sattuneiden loukkaantumisten takia. Siihen nähden loppusijoitus on hyvä. Haluan jatkaa kovaa harjoittelua ja tavoitteet on asetettu korkealle. Tiimille iso kiitos kaikesta avusta tämän vuoden aikana, perhettäkään unohtamatta, Koskinen jatkaa.  

Samuli Jokiniemi jatkoi varmaa suorittamistaan koko kauden.

– Olin aika-ajoissa 6. ja molempien erien 14. Loppupisteissä sijoitus oli lopulta 11. vain pisteen päässä top-10 sijoituksesta. Karkkilan kisa meni aivan pipariksi, muuten ajoin aika tasaisen varmasti koko kauden. Taidan olla MXJ-luokan yksi nuorimmasta kuskeista ja ensi kaudelle lähdetään parantamaan sijoitusta, resepti sama kuin viimeiset kaksi vuotta – kovaa ja laadukasta harjoittelua lisäten, Jokiniemi, 14.

– Olen tosi kiitollinen tiimin ja perheen tuesta, ilman heitä tämä ei olisi mahdollista. Vaatimustaso tässä tiimissä on aika korkealla, mutta pidän siitä ja se auttaa minua kehittymään kuljettajana, Jokiniemi kiittelee.

MXJ Suomen Cup loppupisteet:
1) Ville Meisola Kawasaki 287
2) Karl-Robert Reinike Omatuotanto 250
3) Teemu Kinnari Honda 232
10) Toni Koskinen Yamaha 134
11) Samuli Jokiniemi Yamaha 133

MXCB Motocross Liiga loppupisteet:
1) Mauno Nieminen Yamaha 271
2) Arttu Sihvonen Kawasaki 237
3) Pyry Juupaluoma Kawasaki 236

MXCA Suomen Cup loppupisteet:
1) Roni Kytönen Kawasaki 328
2) Robin Ulvinen KTM 252
3) Kevin Ragnell KTM 230
18) Mauno Nieminen Yamaha 81

Samanlaisia ​​uutisia

Viimeisin numero