Cross countryn Suomen mestaruudet ratkotaan Säkylässä

Turun Moottorikerhon Miro Lehto johtaa SM-sarjaa kahden osakilpailun jälkeen. Raisiolainen on myös hallitseva Suomen mestari, jonka tärkein tavoite tämän kauden päätöksessä Säkylässä on juhlia uransa toista titteliä.

Porin Moottorikerhon Aleksi Nieminen on sarjassa toisena ja Karkkilan Moottorikerhon Niko Kalatie kolmantena.

Suomen mestaruusluokan lisäksi Säkylän varuskunta-alueen hiekkamaastoissa (Vuorenmaantie 352, Säkylä) päätetään naisten, alle 20-vuotiaiden (U20) ja 40- sekä 50-vuotiaiden veteraanien (V40, V50) Suomen Cup -kausi.

Yksittäisinä kansallisina luokkina Säkylässä kilpaillaan nuorten, 60-vuotiaiden veteraanien (V60), classic-pyörien, B-luokan ja harrastajien lähdöissä.

Lauantain ensimmäinen tunnin mittainen kilpailu käynnistyy kello 9:00. Toisena starttina on harrastajien kaksituntinen koitos kello 11:00. Kolmantena ajetaan kaksituntinen SM-lähtö oheisluokkineen kello 14:00.

Hiekkakangasmaastoon merkitty kilpailureitti on noin 12 kilometriä pitkä. Reitin esittelyvideo julkaistaan lähiaikoina Mobius SM Cross Country -sarjan promoottorin YouTube-kanavalla, mistä voi katsoa myös aiempien osakilpailujen koosteita.

Kilpailun seuraaminen on yleisölle maksutonta. Paikalla on buffet.

Kyseessä on Suomen Moottoriliiton alainen kilpailu ja arvosarja.

SM-sarja kulkee nimellä Mobius SM Cross Country, ja sen pääyhteistyökumppani on Mobius. SM-sarjan muita yhteistyökumppaneita ovat Bike & Boat World, Biolan, Blå Band, Duell, KTM, Mitas (Motorengas), Motopalvelu Niemitalo, Nilfisk, OFFROADPro, Olvi, Racingbike, TSMU Extreme Areena, Wheel Factory ja Yamaha.

Mobius SM Cross Country
Säkylä lauantai 20.10.2018
Vuorenmaantie 352, Säkylä

Rauman Seudun Moottorikerho ry.
www.rasmk.fi
www.rasmk.fi/rauma-sprint-enduro-2017

Aikataulu
9:00 Naiset (Suomen Cup 3/3), nuoret, V60, classic, 1h
11:00 Harraste, 2h
14:00 SM-luokka (SM 3/3), U20 (Suomen Cup 3/3), V40 (Suomen Cup 3/3), V50 (Suomen Cup 3/3), B, 2h

 

Uusin numero