CRC esittelee biohajoavat jarrunpuhdistusaineet

CRC Industriesin uudet biohajoavat ja palamattomat jarrunpuhdistusaineet puhdistavat ja poistavat rasvaa yhtä tehokkaasti kuin aiemmat jarrunpuhdistusaineet, mutta ne ovat parempia sekä ympäristölle että käyttäjien terveydelle.

CRC Industries Europen Bräkleen H2O ja Bräkleen VOC Free ovat luokassaan markkinoiden ensimmäiset biohajoavat jarrunpuhdistusaineet. Ne ovat sekä ympäristöystävällisiä että tehokkaita ja tarjoavat vaihtoehdon hiilivetypohjaisille liuottimille.

Bräkleen H2O ja Bräkleen VOC Free eivät turvallisen koostumuksensa ansiosta kaipaa minkäänlaisia varoitusmerkkejä. Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvien etujen lisäksi uudet jarrunpuhdistusaineet sopivat täysin kumi- ja muoviosien sekä maalien puhdistamiseen ja käytettäväksi yhdessä ABS-jarrujen ja muun tyyppisten renkaiden nopeusanturien kanssa.

Bräkleen H2O on vesipohjainen ja pH-arvoltaan neutraali jarrunpuhdistusaine, joka poistaa öljyjä, rasvaa, jarrupölyä, jarrunesteitä, vaihteistoöljyjä, kovettunutta sakkaa ja muita epäpuhtauksia turvallisesti ja tehokkaasti. Etenkin tehokkaan spraysuihkeensa ansiosta sillä pystyy poistamaan epäpuhtauksia sellaisiltakin pinnoilta, joihin on muuten vaikea päästä käsiksi.

Brākleen VOC Free ei sisällä haitallisia haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC) yhdisteitä, joita tyypillisesti löytyy puhdistukseen käytettävistä liuottimista. Suorana seurauksena jarrunpuhdistusaine ei aiheuta käyttäjälleen päänsärkyä tai huimausta eikä maantasoon pääse syntymään otsonia. Bräkleen VOC Free on veteen emulgoituva jarrunpuhdistusaine, jonka useat aktiiviset ainesosat poistavat normaalit tahrat ja liat jarruosista tehokkaasti.

Uusin numero