Classic Motorshow:ssa Lahdessa on katsottavissa kymmeniä moottoripyöriä

Näyttelyn teeman mukaisesti brittipyörät ovat tällä kertaa pääosissa. Vanhin esillä oleva moottoripyörä on teemaosaston vuoden 1914 Rudge Multi. Seurakseen se saa legendaaristen brittimerkkien edustajia, kuten Ariel, BSA, Norton, Matchless, Radco ja Sunbeam.

Myös klassikkomoottoripyöristä kiinnostuneiden oma, yli 7 300 jäsenen Veteraanimoottoripyöräklubi tuo osastolleen 12 brittimoottoripyörää.
Brittipyörät eivät kuitenkaan ole Classic Motorshow’n ainoita kaksipyöräisiä.

Esimerkiksi hyvään kattaukseen saksalaisten tuotteita voi tutustua BMW Moottoripyöräkerhon osastolla. Heillä on näytteillä merkin edustajia aina 30-luvun BMW R12 ja R71 -malleista 80-luvun Cafe Racereihin.

Lisäksi kaksipyöräisiä löytyy useilta muilta osastoilta. Lahden Messukeskuksessa keväisin järjestettävä Classic Motorshow kokoaa klassikkoajoneuvot ja ajoneuvonostalgiasta kiinnostuneet näyttelyvierailijat saman katon alle. Moottoripyörien lisäksi näyttelyssä on laaja katsaus Britannian autotuotannon luomuksia usealta vuosikymmeneltä.

Tänä keväänä Classic Motorshow:ssa on uusi ajoneuvokokonaisuus nimeltään Omistajien helmet, joka esittelee yksityishenkilöiden silmäteriä.  Classic Motorshow järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 5.–6. toukokuuta jo 11:nnen kerran. 

 

Uusin numero