Classic Motocross Cup Orimattilassa sunnuntaina 16.6.

Jykevät 1950- ja 60-luvun yksisylinteriset nelitahtiset paukkuraudat ja sinnikkäästi säksättävät "nuoremmat" kaksitahtiset ottavat jälleen mittaa toisistaan kun Classic Motocross Cup 2013 -sarjan osakilpailu pärähtää käyntiin tulevana lauantaina 16. kesäkuuta kello 12.00 Orimattilan Ollosten motocrossradalla (osoite: Ollostentie 39, 16300 Orimattila).

Kilpailun kuuteen soolo- ja kahteen sivuvaunuluokkaan on ilmoittautunut kaiken kaikkiaan 123 kilpailijaa. Tiedossa on siis tiukkoja taistoja voittopisteistä. Jokaisessa luokassa ajetaan kaksi erää. Erän kesto on 10 min. + 2 kierrosta.

Yleisön viihtyvyyttä ajatellen Orimattilan Ollosten rataa on Classic Cup -kilpailua varten hieman lyhennetty. Näin kilpailijat ovat koko ajan yleisön nähtävissä, joten kilpailutapahtumien seuraaminen on helppoa.

Orimattilan kilpailu on myös sivuvaunullisten Nordic Cup -osakilpailu. Sarjan viime vuoden voittanut suomalaispari Erkki Salo ja Jukka Hasari otti täydet pisteet myös toukokuussa Nordic Cup 2013 -sarjan ensimmäisessä osakilpailussa Tanskassa. Orimattilan Nordic Cup -osakilpailussa Salo ja Hasari saavat vastaansa kotimaisten lisäksi sivuvaunumiehistöjä Ruotsista ja Norjasta.

Orimattilan jälkeen seuraava Classic Motocross Cup -osakilpailu on elokuun 17 päivä Imatran Kurkvuoren motocross-radalla. Tapahtuma on myös sarjan 2013 päätöskilpailu.

Uusin numero