Circuit Racingin SM-sarjaan Michelin-rengassopimus


SML on lajiryhmän pyynnöstä solminut rengasvalmistaja Michelinin kanssa yhteistyösopimuksen koskien rengastoimituksia Circuit Racing -kilpaluokkiin. Sopimus on kaksivuotinen ja koskee luokkia Fin Supersport 300, Superstock 600 sekä Superbike.


Sopimuksen vuoksi Michelinillä on yksinoikeus rengastoimituksiin näihin luokkiin. Michelin toimittaa sekä kuivan- että sadekelin renkaat. SM-sarjan virallisissa osakilpailuissa saa käyttää vain Michelinin määrittämiä rengasmalleja ja seoksia. Michelillä on oikeus myös rajattuihin näkyvyyksiin kilpailijoiden ajoasuissa sekä kilpailukalustossa.

Tarkemmat tiedot näkyvyyksistä toimitetaan kilpailijoille ennen sarjakauden alkua. Mikäli kilpailija
haluaa painattaa näkyvyydet nahkapukuun, niin aineiston ja tarkennukset voi pyytää lajiryhmältä. Lajiryhmän tavoitteena tässä rengassopimuksessa on saavuttaa kilpailijoille kokonaiskustannussäästöjä. Sopimus takaa kilpailijoille kiinteät edulliset hinnat, joustavat maksuvaihtoehdot, rengastoimitukset suoraan kilpailuihin ilman sitovia ennakko-ostoja, veloituksettomat renkaiden vaihtopalvelut kilpailuissa sekä laajan teknisen tuen Micheliniltä. Michelin palkitsee myös kilpailulähdöittäin neljä menestynyttä kuljettajaa rengaslahjakorteilla.


Sopimuksen operatiivisena toimijana Suomessa toimii LHP-racing. LHP-racing toimittaa kilpailijoille ennen kauden alkua selkeät ohjeet renkaiden ostamiseen sekä toimintaan kilpailutapahtumissa. Michelin on sopimuksella sitoutunut toimittamaan aina tarvittavan määrän renkaita kilpailupaikoille. Harjoituksia ja testaamista varten renkaita on mahdollista hankkia LHP racingiltä myös kilpailutapahtumien ulkopuolella.


Lajiryhmä on myös sopinut kahdesta testitapahtumasta ennen sarjakauden alkua. Näissä testitapahtumissa on Michelinin rengaspalvelut paikalla kilpailutapahtumien tapaan. Kilpailijoilla on testitapahtumissa mahdollista hakea oikeanlaisia säätöjä ja sopivia seoksia yhdessä Michelin teknisen tuen kanssa. Testitapahtumien yhteydessä kilpailijoilla on myös oman palautteensa kautta mahdollista vaikuttaa kauden aikana käytettäviin rengasseoksiin.
7.5.2021 Botniaring järjestäjänä Moka Racing
14.5.2021 Motopark järjestäjänä Motopark -ratayhtiö
Ilmoittautuminen testitapahtumiin, hinnoittelu ja lisätiedot julkaistaan erillisellä tiedotteella.
Luokkakohtaiset renkaat:
Superbike
Renkaan malli (kuiva): Power Performance slick
Seokset: kaksi valittua seosta

Superstock 600
Renkaan malli (kuiva): Power Performance Cup
Seokset: kaksi valittua seosta

Fin Supersport 300
Renkaan malli (kuiva): Power Cup Evo
Seokset: yksi seos

Michelin tarkentaa tarjolla olevat sadekelin renkaat luokkakohtaisesti myöhemmin.
Lisätietoja renkaiden hinnoittelusta (kpl hinnoittelu), ostamisesta, maksuvaihtoehdoista ja muista
käytännön asioista antaa:
LHP-racing
Ab Lapinjärven Huoltopiste Oy
Fredrik Sjöberg
040 5842 931
info@rallirengas.fi
www.rallirengas.fi
Halutessaan muiden luokkien kuljettajat voivat kysyä Michelin rengaspalveluita ja hinnoittelua LHP-racingiltä.

Uusin numero