Circuit racingin Kemoran osakilpailun lipunmyynti avattu

Circuit racingin SM-sarja käynnistyy 28. kesäkuuta Kemoralla, jossa viivalle asettuu poikkeuksellisen kovatasoinen kuljettajakaarti. Tapahtumaan myydään lippuja rajoitettu määrä ainoastaan ennakkoon, ja koska moottoriurheilu on parasta paikan päällä, kannattaa oma lippunsa ostaa heti. Kuva: Hinni Harju.

Ratamoottoripyöräilyn SM-kausi käynnistyy reilun viikon päästä Kemoran moottoriradalla. Myös yleisö on tervetullut seuraamaan kilpailua voimassa olevien rajoitusten määrittämissä rajoissa.

Circut racingin SM-sarjan avausosakilpailu järjestetään Kemoran moottoriradalla 28. kesäkuuta. Koska SM-sarja alkaa monia ulkomaisia sarjoja aiemmin, on kilpailussa todella nähtävää.

Erityisesti Superstock 600 -luokkaa tähdittävät useat kansainvälisillä radoilla viihtyvät kuljettajat. Lähtölistalta löytyvät muiden muassa Eemeli Lahti, Kimi Patova, Kenny Koskinen, Kirsi Kainulainen, Peetu Paavilainen ja Vertti Takala. Odotettavissa onkin todella tasokkaan kilvanajon lisäksi uusia rataennätyksiä.

– En muista, milloin SM-kisoissa olisi ollut näin kovatasoinen kattaus, toteaa circuit racingin SM-sarjan promoottori Mika Mäkinen.

Mikä parasta, myös yleisö on tervetullut seuraamaan kilpailua. Voimassaolevien rajoitusten vuoksi lippuja myydään 480 kappaletta ja niitä voi ostaa ainoastaan ennakkoon. Lipunmyynti on jo avattu, ja 20 euron hintaisia lippuja voi ostaa täältä.

Uusin numero