Circuit Racing SM-sarja – katsojarajoitukset poistuvat

Urheilutapahtumien katsojamääräykset vapautuvat elokuussa. Karsinamääräys poistuu tapahtumista, eli ennakkotiedoista poiketen CIrcuit Racingin Alastaron osakilpailussa elokuun ensimmäisenä viikonloppuna katsojia / kilpailjoita ei enää tarvitsee eristää toisistaan, vaan kulkeminen yleisö / varikko-alueella on vapaata.

Pääsylippuja on tarjolla kilpailualueen portilla mutta niitä saa ostettua myös myös ennakkoon www.tiketti.fi kautta. Ja mikäli jonoja syntyy, kannattaa turvaväleistä pitää huolta ja kunnioittaa toisia katsojia.

Tämä on hieno uutinen kaiken kaikkiaan mutta toisaalta lisää tapahtumajärjestäjän / yksittäisen osallistujan vastuuta. Edelleen on huolehdittava turvaväleistä esim. katsomossa mutta onneksi Alastarolla on tilavat katsomot ja näin ollen turvaväleistä pystytään pitämään kiinni tarvittaessa (yksilön vastuu).

Myös varikko-alueella katsojien tulee pysytellä pois kilpailjoiden teltoista / karsinoista ja kunnioittaa yksilön oikeutta omaan turvaväliin. Samoin käsihygieniaan panostetaan edelleen ja alueelle laitetaan useaan paikkaan käsidesi pulloja, mikäli käsien pesu mahdollisuutta ei pystytä toteuttamaan.

TERVETULOA ALASTAROON 2.8.2020

Uusin numero