Circuit Racing SM Alastaro: Talent Racingin Sarjoksella odotukset korkealla – Paavilainen keskittyy sivuvaunukisaan

Jasmin Sarjos

Talent Racingin Jasmin Sarjos kellotti oman kierrosennätyksensä Alastaron testeissä, joten odotukset kauden viimeiseen SM-osakilpailuun ovat korkealla. Superstock 600 -luokan mestaruuden jo varmistanut Peetu Paavilainen keskittyy yhdessä Markku Artiolan kanssa vahvistamaan sivuvaunuluokan kakkossijaansa.

Talent Racingin ja Jasmin Sarjoksen yhteistyö saa edelleen jatkoa, ja viimeiseen SM-kilpailuviikonloppuun lähdetään luottavaisin mielin. “Jasmin testasi Alastarossa, pari viikkoa sitten meidän kalustoa, ja hankalista olosuhteista huolimatta hän kellotti oman kierrosennätyksensä. On meillä vielä töitä, että saadaan pyörä istumaan paremmin Jasminin ajotyylille, mutta hän pääsi todella nopeasti uuteen laitteeseen kiinni. Odotukset ovat korkealla lähdettäessä kauden viimeiseen SM-kisaan,” tiimipäällikkö Petri Paavilainen kertoo onnistuneiden testien jälkeen.

Talent Racingin toinen kuljettaja Peetu Paavilainen varmisti jo Suomen mestaruutensa, joten tänä viikonloppuna Paavilainen ei aja Superstock 600 -luokassa. Paavilainen keskittyy Markku Artiolan kanssa sivuvaunujen SM-Cupin osakilpailuihin vahvistamaan SM-pisteissä toista sijaansa.

Osakilpailu: 5 / 5

Järjestävä seura: West Coast Racing Club ry.

Moottorirata: Alastaro Circuit, Jarno Saarisentie, 32560, Virttaa

Kilpailuviikonlopun aikataulu:

la: aika-ajot

su: kilpailut

Lisätiedot:

Lisätiedot: roadracingsm.fi

Lipunmyynti

Road racingin SM-sarja

Ratamoottoripyöräilyn Circuit Racingin SM -sarjassa jaetaan Suomen mestaruudet kahdessa luokassa: Superbike (1000cc) ja Superstock (600cc). Suomen-Cup mestaruudet: MiniGp, Sivuvaunut ja Jokamiesluokka, FinMoto3 (250cc) ja Retro superbike

Mestaruudet ratkotaan viitenä kilpailuviikonloppuna, joissa kussakin ajetaan kaksi kilpailulähtöä. Kilpailut ajetaan seuraavan aikataulun mukaisesti:

27-28.6.2020 Kemora (Veteli, www.kemora.fi)

1-2.8.2020 Alastaro (Virttaa, Loimaa, www.alastarocircuit.fi)

15-16.8.2020 Motopark (Virtasalmi, www.motopark.fi)

29-30.8.2020 KymiRing (Iitti, www.kymiring.fi

19-20.9.2020 Alastaro (Virttaa, Loimaa, www.alastarocircuit.fi)

Uusin numero