Circuit racing: Rasmus Nurmi tyytyväinen SM-avausviikonlopun sijoituksiin

Rasmus Nurmi aloitti circuit racingin SM-kauden kahdellla podiumsijoituksella, mutta kuljettaja itse kaipaa vielä vauhtiin pientä parannusta.

Tässä Rasmuksen raportti Alastaron kisaviikonlopun jälkeen:

Lauantain kisaan lähdin kisaan nelospaikalta. Lähtö ei onnistunut täydellisesti, vaan takaa pääsi vitospaikalta kuski ohi, jonka ohitin kuitenkin seuraavan kierroksen alussa. Kolmospaikalla ajava kuski pääsi tämän aikana karkuun ja kärki oli sen verran kaukana että siinä kohtaa ei ollut mahdollisuuksia kärkikahinoihin.

Ikävä kyllä tallikaveri Kesti kaatui ykköspaikalta kisan loppupuolella, niin sijoitukseni oli näin kolmas.

Sunnuntain kisalähtö:

Sunnuntain kisaan lähdin nelospaikalta, kolmospaikka oli tyhjä. Startti ei onnistunut täysin ja kilpakumppani pääsi kuittaamaan hetkeksi kolmospaikan mutta nousin samalla kierroksella vielä kolmanneksi. Pysyin useamman kierroksen kärkiporukassa kunnes kisa keskeyttiin kierroksella seitsemän punalipulla.

Uusinta startti ja viisi kierrosta:

Lähdin kolmospaikalta kisaan, lähtö onnistui todella hyvin ja ensimmäisessä mutkassa otin kakkospaikan. Loppu kisa oli tiukkaa vääntöä Lehtirannan kanssa ja podiumilla olin kakkospaikalla puolentoista sekunnin erolla.

Viikonloppu oli loppujen lopuksi positiivinen, lauantai oli vähän vaikea, enkä ollut tyytyväinen kulkuun mutta sunnuntaina vauhti löytyi. Nyt treeniä ennen seuraavaa kisaa, kausi jatkuu kuukauden päästä Motoparkissa.

Seuraavissa kisoissa Motoparkissa on toivottavasti enemmän kavereita kärkikahinoissa niin saadaan kovat skabat keskenään.

Tavoitteet

Tavoitteena on päästä joka kisassa podiumille ja koko kauden tavoitteena on sijoittua kolmen parhaan joukkoon. Tulevaisuuden tavoitteena MM-sarja SBK Next Generation-luokka.

Sastamalan Suodenniemeltä tuleva Rasmus Nurmi, 18 v. ajaa Kallio Racing junior Teamissä Superstock600-luokassa. Tämä kausi on kymmenes kausi harrastuksen parissa. Aikaisemmat luokat ovat olleet Minimoto, MiniGP, SSP300. Superstock600-luokassa tämä kausi on nyt toinen. Saavutuksia on tullut mm. Vuonna 2016 Minimoto Junior B 2., 2018 MiniGP Suomen Cup 2., 2020 SSP300 Suomen Cup 1., 2021 SSP300 Suomen Cup 2.

Uusin numero