CFMoto SR-C21 – uuden aikakauden alku?

CFMoto kasvattaa sporttipyörämallistoaan isompaan suuntaan. SR-C21 on konseptimalli, mutta jo ensi vuonna alkaa sen tuotanto.

Kiinalainen CFMoto on tosissaan laajentamassa mallistoaan sporttipyörien luokkaan. Yhtenä osoituksena siitä CFMoto nähdään ensi vuonna mukana kilpailemassa ratamoottoripyöräilyn Moto3-luokan MM-sarjassa. Se on myös julkaissut konseptimalli SR-C21:n, jonka mallimerkinnän C-kirjain viittaa konseptiin ja 21 konseptin julkistusvuoteen.

Mistään budjettipyörästä ei ole kyse, vaan konseptimallissa on mm. Brembon tuplalevyt ja nelimäntäiset radiaalisatulat, Öhlinsin täysin säädettävä jousitus ja SC Projectin kokoputkisto sekä Pirelli SuperCorsa -renkaat. Sporttista ulkonäköä korostavat yksipuoleinen takasvingi, katteiden sivuilla olevat isokokoiset siivet sekä punaiset vanneteipit ja punainen tehosteväri katteissa. Ratapyörä-lookin tehostamiseksi konseptipyöräst on jätetty pois peilit, vilkut ja kilpiteline.

Moottorin tietoja ei paljastettu, mutta oletettavasti kyseessä on kaksisylinterinen ja vähintään 400-kuutioinen pata. Valmistajan mukaan konseptipyörässä on täysin uusi runko ja uusi moottori.

Tuotantoon ja kotimarkkinoille Kiinaan uutuuden pitäisi tulla kaudella 2022. Mallin tulosta Euroopan markkinoille ei ole vielä tietoa.

Uusin numero