Carlos Sainz: ”Käy sääliksi MotoGP-kavereita”

MotoGP-kuljettajat ovat valitelleet juuri niiden ratojen pomppuisuudesta, missä F1 myös kilpailee kuten Silverstone, Barcelona, Red Bull Ring ja Austin.

Esimerkiksi Austinin rataa yritettiin tällä kaudella tasoittaa ennen MotoGP-viikonloppua, mutta se sai MotoGP-kuljettajilta tylyn tuomion. Sainz uskoo, että MotoGP-miehet pettyvät myös tullessaan ensi kuussa Silverstoneen.

”Rata on kyllä vähintäänkin outo. Barcelonassa on tehty mielestäni hyvää työtä, siellä uusi pinnoite oli kuin olisi jäällä ajanut, pitoa oli todella hyvin ja pomppuja ei ollut lainkaan”, Sainz kertoo.

”Täällä Silverstonessa olen ollut yllättynyt, sillä pitoa radasta kyllä löytyy, mutta se on jopa pomppuisempi kuin aikaisemmin.”

Silverstonen MotoGP ajetaan elokuun 26. päivä.

”Käy kyllä sääliksi MotoGP-kuljettajia. He vaativat rataan parannuksia, mutta eivät tule kyllä olemaan tyytyväisiä, kun tulevat tänne ajamaan. Rata on niin älyttömän röykkyinen.”

Myös Lewis Hamilton kommentoi Silverstonen pinnoitetta perjantaina.

”Tämä on ehkä nopein rata kaikista, fiilis oli kuin vetäisi hävittäjälentokoneella. Mutta samalla tämä on kyllä pomppuisin rata, millä olen koskaan ajanut, hiukan kuin Nordschleife”, Hamilton kommentoi.
 

Uusin numero