Cardo uudistaa koko kypäräpuhelinmallistonsa

Cardon uuden tuotesukupolven laitteissa on markkinoiden edistyksellisin 5.2 -siru ja mahdollisuus langattomaan ohjelmistopäivityksiin. 20 minuutin latauksen luvataan antavan kaksi tuntia lisää käyttöaikaa. 

”Hinnat alkaen” -malli on nimeltään Cardo Spirit. Kaksi kuljettajaa voi olla toisiinsa yhteydessä 400 metrin toimintamatkalla. Hinta alkaen 99 euroa. 

Cardo Spirit HD -paketissa on Bluetooth-yhteyslaitteen lisäksi äänentoistoltaan korkealaatuiset 40-milliset HD-kaiuttimet ja FM-radio. Puheaikaa yhdellä latauksella on 13 tuntia.

Cardo Freedom 2x sijoittuu malliston keskivaiheille, ja siitä odotetaan suosikkituotetta. Se soveltuu parhaiten kahden kuljettajan väliseen kommunikointiin. Sen ominaisuuksiin kuuluu live-kypäräpuhelin, automaattisesti uudelleen muodostuva Bluetooth-yhteys ja live-äänenlaatu. Se on myös vesitiivis ja sallii ohjelmistopäivitykset langattoman yhteyden kautta.

Cardo Freedom 4x on malliston huippuversio enintään neljälle kuljettajalle automaattisesti uudelleen muodostuvalla Bluetooth-yhteydellä ja live-äänenlaadulla 

Uudet mallit saapuvat Duell-jälleenmyyjille joulukuun puolivälissä.

Uusin numero