Capirossi ei aja Aragonissa

Capirossin poissaolo merkitsee sitä, että kuninkuusluokan kuljettajien määrä jää sarjan uudella radalla 16:een, sillä Suzuki ei hanki kokeneelle italialaiselle korvaajaa kauden 13. osakilpailuun.
– Olen äärettömän pettynyt, että en pysty ajamaan Aragonissa. Lääkärit ovat käskeneet minua lepuuttamaan kättäni vielä viikon verran. Kädessäni on edelleen pientä kipua, Capirossi kertoo Suzukin tiedotteessa.
Capirossi teloi oikeaa kättään Misanon kisassa, jossa hän kolaroi Ducatin Nicky Haydenin kanssa. Capirossin pikkusormea operoitiin osuman jäljiltä.
Ducatin Pramac-tiimiin siirtymässä oleva Capirossi kertoi ennen Misanoa, että hän valottaa ensi kauden suunnitelmia kenties juuri Aragonissa. Tuleva viikonvaihde kertoo, onko aikatauluun tullut tältä osin muutoksia.
Aragonissa Suzukin suureksi yksinäiseksi jää kotiyleisönsä edessä ajava Alvaro Bautista. Capirossi palaa tositoimiin, kun keväisen tuhkapilven vuoksi siirretty Japanin GP ajetaan lokakuun ensimmäisenä viikonvaihteena Motegissa.

Tomizawa siunataan haudan lepoon keskiviikkona Asahissa

MotoGP-karavaani siirtyy Aragoniin tunteet pinnassa ja Misanossa menehtyneen Moto2-luokan japanilaiskuljettajan Shoya Tomizawan muistoa kunnioittaen. Aragonissa vietetään hiljainen hetki Tomizawan muistolle.
Tomizawa siunataan keskiviikkona haudan lepoon hänen kotikaupunkinsa Chiban lähistöllä sijaitsevassa Asahissa.
Misanon järkyttävissä tapahtumissa mukana olleet Scott Redding ja Alex de Angelis ovat vahvistaneet, että he aikovat kilpailla Aragonissa.

Teksti: Kari Aho

Uusin numero