Cal Crutchlow vastaa Jonathan Realle: ”Uriamme ei voi edes verrata keskenään”

Kaksikko on ajanut aikaisemmin pikkuluokissa samoissa kilpailuissa ja Rea on voittanut useammin kuin Crutchlow. Viimeksi 2010 Moto2:ssa. Rean mukaan hän olisi pystynyt brittiä parempaan, jos olisi vain saanut tilaisuuden. Rea piti myös omaa uravalintaansa ja jopa elämäänsä parempana kuin Crutchlowin, koska hän on saavuttanut neljä WSBK-mestaruutta.

”Olisihan hän voinut voittaa vaikka kaikki MotoGP:ssä, mutta sitä me emme tule todennäköisesti koskaan näkemään. En tiedä, mistä hän oikein puhuu. Mutta toki hän on tehnyt hienoa työtä ja voitti jälleen mestaruuden WSBK:ssa”, Crutchlow sanaili.

”Mielestäni meidän uriamme ei voi kuitenkaan millään lailla verrata keskenään, ei missään muodossa. Eikä myös elämäämme elämää voi verrata.”

Crutchlow allekirjoitti hiljattain uuden tehdassopimuksen Hondan kanssa. Nyt edessä on palkanmaksajan ja tiimin kotikilpailu Japanin Motegissa.

”Tämä viikonloppu on otettava ihan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin. Toki tämä on Hondan kotikisa ja haluamme hyvän tuloksen, mutta se ei tarkoita, että pyörämme alkaisi lentää yhtäkkiä. Viime vuonna meillä oli täällä huono kilpailu, samoin kaksi viikkoa sitten Thaimassa, toivottavasti nyt pystymme parempaan”, Crutchlow sanoi.
 

Uusin numero