Cal Crutchlow tyrmää Hondan tehdastiimispekuloinnit: ”Hieman kunnioitusta”

Honda on jo tehnyt jatkosopimuksen nelinkertaisen maailmanmestarin Marc Marquezin kanssa, mutta ei Pedrosan kanssa. Tämä on avannut huhumyllyn, etenkin, kun Crutchlow on aloittanut kauden vahvasti.

Qatarissa Johann Zarcon manageri vahvisti, että kaikki tehdastiimit Honda mukaan lukien ovat kiinnostuneita ranskalaisesta.

Crutchlowilta kysyttiin Argentiinassa, siirtyykö hän Hondalle, jos Pedrosan kanssa ei tehdä jatkosopimusta.

”En minä tiedä. Tällaisten asioiden julkisessa käsittelyssä pitäisi olla hieman kunnioitusta. Ihmiset spekuloivat nyt Dani Pedrosan työpaikalla, eivät hekään varmasti pitäisi, jos joku alkaisi puhua heidän menettävän työnsä”, britti vastasi.

”Mitään keskusteluja asiasta emme ole käyneet. Minä ajan LCR Hondalla ja työni on tuoda heille mahdollisimman hyviä tuloksia. Olen täällä ajamassa heille, sponsoreillemme – ja tietysti myös itselleni.”

”Luin lehtiartikkelin, jonka mukaan olisin rynnimässä Pedrosan paikalle, mutta minä olen rynnimässä ainoastaan mahdollisimman kovaa LCR Hondan puikoissa. Dani on fantastinen kuljettaja ja hän on ajanut todella hyvin Repsol Hondalla jo vuosia. Kyllä nämä sopimusasiat aina aikanaan selviävät”, Crutchlow sanoi.

Uusin numero