Cal Crutchlow kehuu 69 pistettä jäljessä olevaa tallikaveriaan

Hänen 26-vuotias uusi japanilainen tallikaverinsa Takaaki Nagakami on kerännyt pisteitä ainoastaan 10, paras sijoitus on Jerezin 12:s. Silti Crutchlow kehuu japanilaisen ajamista.

”Minun mielestäni hän on suoriutunut oikein hyvin. Hän ei ole tehnyt itse liikaa virheitä, vaan on ajanut melkoisen tasaisesti maaliin asti”, kokenut britti sanoo.   

“Ei ole helppo tulla tähän sarjaan, hän on ajanut paremmin kuin minä omalla rookie-kaudellani.”

Crutchlow vertaa Nakagamia toiseen Hondan rookieen.

”Pitää verrata niihin kavereihin, jotka ajavat myös Hondalla ja ovat täällä ensi kauttaan. Takaaki on esimerkiksi potkinut Tom Lüthia perseelle oikein kunnolla, joten se jo kertoo hänen tehneen hyvää työtä.”

Esimerkiksi Sachsenringillä Nakagami oli yksi nopeimmista kuljettajista radan kolmossektorilla. Crutchlow uskoo, että se on peruja hänen Moto2-uraltaan.

”Kun toinen rookie Franco Morbidelli joutui jäämään sivuun kilpailusta, se motivoi Takaakia erityisesti. Hän halusi näyttää Hondalle, että on nopea kuljettaja kuten onkin. Kolmossektorilla Saksassa hän oli erityisen nopea, ihan tykki. uskoisin, että se on peruja Moto2:sta ja ajotyylistä, mikä siellä vaaditaan.”
 

Uusin numero