Café Lättiksen kausi käyntiin

Motoristeille tuttu taukopaikka Café Lättis avasi kautensa Lopen Pilpalassa.

Motoristikahvila Lättis avasi kauden perjantaina 22. huhtikuuta. Kahvilayrittäjä Jaakko Hämäläinen informoi Lättiksen facebookissa torstaina, että perjantaina tulee kuorma tukusta ja kahvipannu on kuumana klo 15 lähtien. Aivan kaikki eivät tätä malttaneet odottaa, vaan Hämäläinen sanoo avanneensa ovet ja keittäneensä ensimmäiset kahvit jo klo 13, eikä ensimmäinen pannullinen pitkään ehtinyt väljähtyä. 

Paikalle moottoripyörällä tulijoiden kannattaa huomioida, että piha on talven jäljiltä vielä paikoitellen kostea ja pehmeä. Yläpihan parkkipaikka oli perjantai-iltapäivänä jo lähes täynnä pyöriä, mutta siinäkin kannattaa käyttää seisontatuen alle tulevia levyn palasia ettei seisontatuki painu maahan ja pyörä kaadu heti kauden alkajaisiksi.

Kahvi ja munkki tekivät avajaispäivänä hyvin kauppansa. Aivan koko tuoterepertuaaria ei vielä ole tarjolla, vaan esimerkiksi jäätelöt saadaan myyntiin vapuksi. Toukokuun loppuun asti Lättis on auki perjantaista sunnuntaihin klo 11-20. Kesäkuun alusta lähtien paikka on auki maanantaita lukuunottamatta joka päivä.

-Yritetään taas tänä vuonnakin järjestää erilaisia koeajo- ja muita tapahtumia heti kun keli ja maahantuojien demokalusto vaan sallivat, joten luvassa on munkkikahvien ohella paljon muutakin ohjelmaa, sanoo Jaakko Hämäläinen.

Café Lättis, Rautakoskentie 2079, PILPALA

Uusin numero