Bradl siirtyy MotoGP-luokan ongelmatiimistä Aprilialle

Alkukauden Yamahalla ajanut Bradl, 25, nähdään hänelle uuden pyörän puikoissa jo vajaan viikon kuluttua Indinapolisin radalla USA:ssa, kun GP-sarja palaa kesätauolta.

Rankoissa taloudellisisessa vaikeuksissa rimpuileva Forward-tiimi ei sen sijaan ole mukana Indyssä. Sveitsiläisitalialaisen tiimin parhaillaan käynnissä oleva pelastusoperaatio tähtää paluuseen elokuun puolivälissä Brnossa ajettavassa Tshekin GP:ssä.

Aprilialta vapautui toinen paikka kesätauokoa edeltäneen Saksan GP:n alla, kun espanjalaisen Alvaro Bautistan rinnalla laihoin tuloksin kilpailleen italialaisen Marco Melandrin sopimus purettiin.

Taloudellisten epäselvyyksien vuoksi pidätettynä olleen Forward Racing-tiimin omistajan Giovanni Cuzarin muiden kuljettajien tilanne on avoin.

MotoGP-luokassa ensimmäistä kauttaan kilpailevan ranskalaisen Loris Bazin ja tiimin italialaisten Moto2-kuljettajien Simone Corsin ja Lorenzo Baldassarrin sopimuksia ei ole purettu – ei ainakaan virallisti.

Corsin tiedetään neuvottelevan paikasta Italtrans Racing-tiimissä Mika Kallion ja italaisen Franco Morbidellin rinnalla.
 

Uusin numero