Bradl lähtee kovassa iskussa MotoGP-luokan avaustesteihin

– Tuskin maltan odottaa pääsyä takaisin pyörän selkään. Tunnen olevani ainakin fyysisesti elämäni kunnossa, hehkuttaa Moto2-luokan maailmanmestaruutta vuonna 2011 juhlinut toisen polven saksalaiskuljettaja.

Ensimmäisellä MotoGP-luokan kaudellaan ja Lucio Cecchinellon johtaman LCR-tiimin Hondalla pisteissä kahdeksanneksi sijoittunut Bradl, 23, on painanut testikiellon aikana pitkää päivää salilla.

– Minulla on ollut ensimmäistä kertaa urallani henkilökohtainen kuntovalmentaja. Samalla talvikauden harjoitteluni on poikennut miltei täydellisesti aiemmasta. Olen treenannut päivittäin vähintään kaksi tuntia. Ohjelma on sisältänyt muun muassa nyrkkeilyä, uintia, tennistä ja murtomaahiihtoa.

Bradl on siis fyysisesti timmissä tikissä ja henkinen kantti on sekin vain lujittunut entisestään.

– Henkilökohtainen tavoitteeni  on nousta ensi kaudella podiumille.

Bradl paineli viime kaudella parhaimmillaan neljänneksi Italian GP:ssä Mugellon radalla jäätyään kolmanneksi silloin Yamahalla sijoittuneesta Andrea Doviziososta vain 46 tuhannesosaa. Dovizioso ajaa seuraavat kaksi kautta Ducatin tehdastiimissä.

– Kilpailu on taas varmuudella äärimmäisen kovaa, mutta tiimiltäni löytyy se potentiaali, jolla henkilökohtainen tavoitteeni saavutetaan, sanoo Bradl.

MotoGP-luokassa on mukana alkavalla kaudella 24 sopimuskuljettajaa, joista 12 kilpailee prototyyppi- ja toinen tusina CRT-pyörillä.

Sepangin testeissä on tosin mukana 29 kuljettajaa. Viiden miehen täydennys tulee testikuljettajien taholta.

* Kuva: LCR Honda
 

Uusin numero