Brad Binder ja Red Bull KTM Ajo uuteen sopimukseen Sachsenringillä

Etelä-afrikkalainen kuljettaja kilpailee kolmannella kaudellaan Moto2:ssa ja kuljettajan tavoitteena on ajaa sarjan kärkipaikoille. Binder kirjoitti ensimmäisen kerran sopimuksen Red Bull KTM Ajon kanssa Moto3-luokkaan vuonna 2015, ajaen kaudella 2016 maailmanmestariksi. Tämän jälkeen Binder debytoi Moto2:ssa viime vuonna.

Binder tekee historiaa uudella sopimuksella, edustaen jo viidettä peräkkäistä vuotta samaa tallia. Samalla kuljettaja kehittyy ja tekee henkilökohtaista kasvua. Binder on ajanut 59 kilpailua neljän kauden aikana Aki Ajon johdolla.

Binderin tilastot ovat hurjaa luettavaa: ennätyksellisesti hänen tilillään on yhteensä seitsemän voittoa Moto3:ssa, 14 palkintopallisijaa (3 Moto2:ssa ja 11 Moto3:ssa) sekä kuusi paalupaikkaa Moto3:ssa.

Uudella sopimuksellaan Red Bull, KTM, Ajo Motorsport ja Brad Binder pyrkivät jatkuvasti entistä parempiin suorituksiin Moto2:ssa, sillä Binder on osoittanut potentiaalinsa erinomaisilla esityksillä.

– On hienoa, että Brad jatkaa tiimissämme, sillä meillä on ollut todella upeita hetkiä hänen kanssaan, mukaan lukien Moto3-mestaruuden voittaminen. Uskon, että Bradin, Aki Ajon ja meidän (KTM:n), yhdistelmä on tulevaisuudessa vahva, kommentoi KTM Motorsportsin johtaja Pit Beirer uusittua sopimusta.

– Binder on kuljettaja, joka ei ole liian ”villi” ja mene läpi rajojen, vaan ymmärtää aina, mitä on tekemässä. Mielestäni hän on erittäin valmis ottamaan seuraavan ison askeleen Moto2:ssa. Kuljettajat ovat kuin lapsiamme ja heidän pitäminen tiimissämme on meille tärkeä tavoite, jatkaa Beirer tallin tiedotteessa.

Myös tiimin manageri Aki Ajo on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen.

– Olen erittäin iloinen, että voimme vahvistaa sopimuksemme Binderin kanssa vielä vuodeksi eteenpäin. Tähän mennessä meidän yhteistyö on ollut menestyksekästä. Tämä on meidän neljäs kausi yhdessä ja ensi vuonna koittaa viides, Ajo kertoo innostuneena.

– Yksikään ajaja ei ole ollut näin pitkään osana suurempaa suunnitelmaamme. Binderin kanssa on helppo työskennellä ja olen aivan varma, että hän on yksi omistautuneimmista kuljettajista varikolla. Hän haluaa aina olla parempi kuin aiemmin ja kehittyä kuljettajana, kehuu Ajo tuoreen sopimuksen tehnyttä kuljettajaa.

Red Bull KTM Ajo vahvistaa samalla, että he ovat viimeistelleet Moto2-kokoonpanon seuraavalle kaudelle. Ajo kiittelee tiedotteessa myös koko tiimiä ja kumppaneita, että he voivat jatkaa yhdessä tavoitteidensa jahtaamista.

– Keskitymme nyt tähän jäljellä olevaan kauteen, jota on vielä yli puolet jäljellä ja työskentelemme kovaa saavuttaaksemme tavoitteemme.

Binder on niin ikään onnellinen kirjoittamastaan sopimuksesta. Kuljettaja on nälkäinen ja motivoitunut saavuttamaan omat ja tallin asettamat tavoitteet.

– Tänä viikonloppuna kirjoittamamme sopimus on fantastinen, myhäilee tyytyväisenä Binder.

– Olen todella innoissani, että saan jatkaa Red Bull KTM Ajon tiimissä vielä vuoden, tehden historiaa viidennellä yhteisellä vuodella. Koen, että meillä on edelleen yhteisiä tavoitteita saavutettavana ja parannuksia, joita voidaan hyödyntää. Tämä motivoi minua, sillä koko tiimi tukee minua. Olen onnellinen saadessani olla osa tätä perhettä.

– Haluan jatkaa kuljettajana kasvamista ja menestyä heidän kanssaan. Tänä vuonna meillä oli vaikea alku, mutta voimme parantaa kohti loppukautta. Haluan taistella korkeimmista sijoituksista, joten on aika jatkaa töitä ja parantaa tulosta jokaisen GP:n jälkeen, Binder suuntaa katseet eteenpän.

 

Uusin numero