Blackseven Yamaha SH Racing-tiimillä tehokas testipäivä

Mukana testeissä oli Yamahan edustaja Konekeskolta sekä tallin valmennuksesta vastaava Tomi Konttinen.

Samuli Jokiniemi ajoi testiä myös Yamaha YZ125:lla.

– Oltiin siinä aamulla varikolla ja puettiin ajokamoja päälle, niin tiimin päällikkö ja valmentaja tulivat kysymään, että voisinko ajaa vähän testiä piikillä. Olen jo aika iso 85:seen, joten oli oikeastaan todella kiva ajaa isommalla pyörällä", kertoi Jokiniemi.

– Ihan hyvin se meni, en tiedä tarkalleen mikä testin tarkoitus oli, mutta olen aina valmis tekemään mitä tiimi pyytää" purki Jokiniemi tuntojaan.

Ragnell erinomaisessa iskussa

– Oli tosi hieno päivä tiimin kanssa, pistettiin aamulla varikkopilttuut samaan kuntoon kuin kisoissa ja ympärillä pyöri valmentaja sekä Yamahan edustaja, tuntui kuin olisi jossain ammattilaistallissa, fiilisteli Kevin Ragnell päivästä.

– Konttisen Tomi opetti todella hyviä juttuja ja opin paljon niksejä Lavangon radasta. Uskon olevani seuraavassa Suomen Cup osakilpailussa jälleen hiukan nopeampi, analysoi Ragnell.

Ahtila haki ajovirettä
tuleviin kilpailuihin

– On ollut vähän tahmea alkukausi, joten olin todella innoissani kun kuulin tästi testi- ja treenipäivästä. Tarvitsen nyt paljon tunteja pyörän päällä, päästäkseni taas omalle tasolleni, sanoi Antti Ahtila.

– Yamaha YZ125 tuntuu kyllä erinomaiselta ja tämän testin jälkeen saatiin pyörästä vieläkin parempi. Tosin ei pyörässä mitään vikaa ollut aikaisemminkaan, jatkoi Ahtila.

Illalla Olympia Stadionille Suomi-
Valko-Venäjä MM-karsinta peliin

– Päivän tarkoitus oli saada kuljettajille tehokas treeni- ja testipäivä sekä lähteä illalla viettämään aikaa yhdessä, kertoi tallin toiminnasta vastaava Jani Mahlamäki.

– Hyypiän Sami sai hoidettua meille liput illan matsiin ja sitä ennen käytiin syömässä. Meillä on todella hieno porukka kasassa. Ja tuntui tallin sisältä löytyvän kaksi todellista "jalkapallo-analyytikkoakin", kun kuunteli pelin aikana mekaanikko-isien Ragnell & Jokiniemi kommentointia, veisteli Mahlamäki.
 

Uusin numero