Blackseven Yamaha SH Racing-tallin Jokiniemen vire kestää

Kaudesta on jäljellä enää Lappeenrannassa ajettava osakilpailu reilun viikon päästä, jossa myös kartoitetaan lopulliset ensi kauden kuljettaja vaihtoehdot.

– Tämä on jo vähän vanhan toistamista, mutta tällä hetkellä ajo tuntuu hyvältä ja itseluottamus on korkealla. Todelliset tavoitteet ovat tulevaisuudessa  ja nyt rakennetaan pohjaa sitä varten. Olen oppinut tämän kauden aikana harjoittelemaan laadukkaasti ja suunnitelmallisesti. Siitä kiitos tallille, analysoi Jokiniemi.

– Porissa olin erissä 7. ja 5. ja pistetilanteessa nyt 8:s, jatkoi Jokiniemi

– Haluan ehdottamasti jatkaa tässä tallissa myös ensi kaudella. Lappeenrannan osakilpailun jälkeen alkaa neuvottelut ensi kauden sopimuksesta, jännittää, mutta olen luottavainen jatkon suhteen, päätti Jokiniemi.

Kevin Ragnell nälkäisenä
kauden päätöskilpailuun

– Vähän on ollut tuskaista viime kisoissa, mutta se vaan kasvattaa menestymisen nälkää. Lappeenrantaan lähden luottavaisena ja teen taas huolellisen valmistaumisen, aloitti puolestaan Kevin Ragnell.

– Porissa ajoin sijat 20. ja 19. enkä ole missään tapauksessa tyytyväinen. Tavoitteeni ovat selvästi korkeammalla, totesi Ragnell ilme vakavana.

– Olen oppinut motocrossista ja harjoittelusta paljon tämän vuoden aikana, haluan menestyä tulevaisuudessa ja tiedän että se vaatii paljon töitä, päätti Ragnell ja iski silmää hymyillen.

Antti Ahtila ajoi
Porissa sijat 15 ja 12

– Olen nyt pisteissä sijalla 17. ja vain kuusi pistettä viidennestätoista sijasta. Sitä lähdetään Lappeenrannasta tavoittelemaan, kertoi Antti Ahtila.

– Porissa ajo kulki ihan hyvin, aika tasaisen varmaa on ollut tämän kauden suoritukset, sellainen huippu onnistuminen on vielä tämän kauden osalta tekemättä. Täytyy viimeisessä kisassa sitten "räjäyttää pankki", veisteli Ahtila.

Lappeenrannan kilpailun yhteydessä
viimeiset kuljettajakartoitukset

– Tänä kesänä emme järjestäneet avointa testitilaisuutta. Meihin on oltu yhteydessä muutaman kuljettajan osalta ja olemme itsekin lähestyneet potentiaalisia vaihtoehtoja. Sanotaanko niin, että Lappeenrannan kisa on takaraja kuljettajakartoitukselle ja pian sen jälkeen tarjotaan sopimuksia ensi kauden kuljettajavaihtoehdoille, kertoi tallipäällikkö Jani Mahlamäki.

– Ajatamme ensi kaudelle kahta kuljettajaa MXCA-luokassa ja yhtä MXJ-luokassa. Kuljettajan lahjakkuus ja urheilullisuus ovat tärkeimmät kriteerit, mutta vanhemmat ovat myös merkittävässä roolissa valintoja tehdessä, jatkaa Mahlamäki.

– Kuljettajat saavat tallilta merkittävän taloudellisen tuen sekä tallissa toimivien taustahenkilöiden kautta arvokasta tietotaitoa kaikille osa-alueille motocrossissa. Tällä tietenkin tähdätään kuljettajan kehittymiseen urheilijana. Vastapalveluna haluamme, että kuljettajat ja vanhemmat sitoutuvat toimimaan tallin vaatimusten mukaisesti, jotta tallissa mukana olevat yritykset saavat panostukselleen arvoisensa näkyvyyden, Mahlamäki selventää.  

Suomen Cupin päätösosakilapilu ajetaan Lappeenrannassa 22. syyskuuta.

 

Uusin numero