Black Friday myös moottoripyöräalan liikkeissä – hyödynnä tarjoukset

Mustan perjantain tarjoustuotteet voivat olla mustia tai muun värisiä. Esimerkkinä mustista tarjoustuotteista XL Moton tukevat Proworks-varikkopukit -30%

Black Friday tunnetaan joulukaupan avaustapahtumana, mutta ”musta perjantai” tarjoaa paljon tarjouksia myös motoristeille.

Kiitospäivän jälkeinen perjantai tunnetaan Yhdysvalloissa Black Friday -nimellä. Päivää pidetään yleisesti joulukaupan avauspäivänä, ja siitä on tullut kaupoille koko vuoden suurin yksittäinen ostospäivä. Vähitellen sama teemapäivä on levinnyt maailmalle ja Suomessakin sitä vietetään joka vuosi yhä näyttävämmin.

Black Friday ei ole vain vaatteiden, elektroniikan ja perinteisten joululahjojen tarjous- ja ostopäivä, vaan esimerkiksi moottoripyöräalan yritykset hyödyntävät sitä piristämään hiljaista syyskautta.

Monet alan yritykset julkaisevat omat Black Friday -tarjouksensa vasta kyseisenä perjantaiaamuna, mutta toisissa liikkeissä tapahtumaa on laajennettu Black Week -nimen mukaisesti koko viikon mittaiseksi.

Esimerkkinä jälkimmäisestä on XL Moto, joka lupaa antaa kaikista tuotteistaan 20-70 prosentin alennuksen ( www.xlmoto.fi ). Yrityksen nettisivuilta löytyvistä tarjouksista esimerkkinä Proworksin Racing Line -varikkopukit saa nyt 30 prosentin alennuksella. 99,99 euron normaalihintaiset pukit saa nyt siis 69,99 eurolla. Sekä etu- että takapukki ovat samanhintaisia. Neliöprofiilisesta alumiiniputkesta valmistetut tukevat pukit kootaan pulttiliitoksilla, joten ne voi tarvittaessa purkaa osiin, jolloin kuljetus tai säilytys onnistuu pienessäkin tilassa. Pukkien paino reilut kolme kiloa ja kantavuus 200 kiloa.

Seuraa prätkäliikkeiden verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia, ja hyödynnä tarjoukset.

Uusin numero