Biketeam tuo Touratechin Suomeen

Maailman johtava adventure-tyylisten moottoripyörien varustevalmistaja saapuu Suomeen innolla. Suuntaus moottoripyöräilyssä on enemmän matkailussa ja etenkin erilaisissa seikkailuissa ympäri maailmaa. Enduro- ja matkapyörien suosio kasvaa koko ajan ihmisten hakiessa uusia elämyksiä ja erilaisia ajoreittejä. Touratech tarjoaa mahdollisuuden jokaiselle varustella omasta pyörästä entistä toimivampi. Valikoimassa on nyt jo yli 6000 tuotetta. Näistä yli 90% valmistetaan Euroopassa, pääasiassa Saksassa Touratechin omalla tehtaalla. Touratech toimittaa myös alkuperäisiä lisävarusteita usealle eri merkille.

Suosituimmat Touratech-tuotteet eri merkkeihin kuten BMW, Triumph, KTM, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, Honda ovat saatavilla joko heti varastosta tai nopealla toimituksella. Vuoden alussa avautuu myös suomenkieliset Touratech-nettisivut ja tilaamiseen netistä on tulossa muitakin uudistuksia.

Touratech panostaa vahvasti elämyksellisyyteen ja järjestää ympäri maailmaa erilaisia tapahtumia. Adventure Days Ruotsin Säfsenissä on jo nyt tuttu myös monelle suomalaiselle. Keskustelut on jo aloitettu vastaavanlaisen tapahtuman järjestämisestä myös Suomeen tulevaisuudessa.

Uusin numero