Biker’s Church rokkaa MP-messuilla

Sunnuntaina 2. helmikuuta järjestettävä Biker's Church poikkeaa tavanomaisista kirkonmenoista monessakin mielessä, sillä virsien tilalla soi rock'n roll ja kanttorin hommat hoitaa rautalankabändi.

Ensimmäistä kertaa MP-messuilla järjestettävä Biker's Church jatkaa Sons Of Abraham MCC:n järjestämien hengellisten tapahtumien sarjaa, joihin on tähän mennessä kuulunut mm. useita Elvis-kirkkokonsertteja ja muita hyväntekeväisyystempauksia asunnottomien ja sotaveteraanien hyväksi.

Sons Of Abraham MCC on erittäin aktiivinen toimija myös suuren suosion saavuttaneessa Motoristit koulukiusaamista vastaan -kampanjassa. Tamperelaiseen Sons Of Abraham MCC moottoripyöräkerhoon kuuluu kymmenen jäsentä ja noin 200 kannattajajäsentä.

– Biker's Church tarjoaa MP-messuilla sunnuntaina 2.2. klo 12 mahdollisuuden hiljentyä hetkeksi ja tavata samanhenkisiä ihmisiä vapaamuotoisessa ja mukavassa tilaisuudessa. Tähän elämäniloiseen tapahtumaan on jokaisen helppo tulla, vaikkei hengellinen elämä niin kovin aktiivista olisikaan. Kaiken kiireen keskellä on hyvä välillä rauhoittua, kertoo tilaisuudesta vastaava Sons Of Abraham MCC:n presidentti, Tampereen seurakuntien liikuntakasvatustyöntekijä Ari Santaharju.

Osallistumismerkintä
rippikoulupassiin

Tilaisuuden liturgina toimii Tampereen seurakuntien kärkihankekoordinaattori, pastori Jussi Laine. Jumalanpalvelus toteutetaan lyhyen kaavan mukaan ja rippikoululaiset voivat saada siitä myös osallistumismerkinnän sekä samalla hieman vaihtelua rippikoulun kirkkokäynteihin.

Kirkollisen osuuden jälkeen meno jatkuu vintagen merkeissä Wonderful Landin nostalgisen rautalankamusiikin ja Abraham Ladies -tanssiryhmän tahdittamina. Musiikin lomassa voi keskustella Biker's Church-tiimin kanssa.

Abraham Ladies on naisten perustama moottoripyöräkerhoa tukeva vintage-henkinen yhteisö, jonka yhteydessä toimii tässäkin tapahtumassa esiintyvä kolmen naisen muodostama tanssiryhmä.  Ladyt Choko Chanel, Vivian Lamoure ja Daisy Day tunnetaan myös Elviksen musiikkia tulkitsevan Aron & Cool Companyn taustatanssijoina.

Musiikista vastaava Wonderful Land on viisihenkinen laulu- ja soitinyhtye, joka esittää menevää nostalgista rautalankamusiikkia ja englanninkielisiä negrospirituaaleja kuusikymmenluvun tyylillä. Tyyli näkyy myös yhtyeen ulkoisessa olemuksessa, joka on saman aikakauden henkeä aina vaatteista soittimiin.  

– MP-messut on hieno tapahtuma, jossa olemme mielellämme mukana. Tilaisuutemme monipuolistaa omalta osaltaan MP-messujen ohjelmatarjontaa entisestään ja moottoripyöräkerhona MP-messuille osallistuminen on meille kaikin puolin luontevaa ja mielekästä, sanoo Santaharju.

MP 14 Moottoripyöränäyttely järjestetään 31.1.-2.2.2014 Helsingin Messukeskuksessa. MP-messut on avoinna pe 31.1. klo 10-20, la 1.2. klo 9-18 ja su 2.2. klo 10-17. Messukeskus järjestää MP-messut Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.
 

Uusin numero