Bike koeajossa uusi Honda VFR1200F

Biken toimitus on ollut Luettelon tekemisen lomassa kovasti liikekannalla. Oscar kävi ajamassa uuden Kawasaki Z1000:n, Magnus ja Tero lennähtivät koeajamaan BMW S1000RR:n ja Norjan kollegamme Morten sai kunnian ottaa ensimmäiset tyypit VFR 1200F:llä.

– Kisanahkista pakatessani olin vähän epäilevällä kannalla. Onkohan pukukoodini kuitenkaan ihan oikea VFR1200F:n ajamiseen, Morten kertoo.

Oli se. Sporttinen runko ja jousitus, samoin yllättävän etukeno ajoasento ja v a h v a moottori. Koeajoreissu oli yhtä juhlaa, Morten raportoi.

VFR:n koeajo on luettavissa Bike 2/10 numerossa, joka ilmestyy tammikuussa. Kaikki uutuusmallien koeajot eivät mahtuneet Luetteloon, jossa mm. Samin ajama Ducati Hypermotard, Teron ajama BMW S1000RR, lisäksi uusi Triumph Rocket ja Kawasaki GTR1400 ja paljon paljon muuta!

Maahantuojalta juuri saadun tiedon mukaan uuden Honda VFR1200F:n hinta Suomessa on 15 990 €, autovero 4 796,08 €, kokonaishinta 20 786,08 €.

Mark Davies, Honda Motor Europe:
”Uusi VFR1200F on äärimmäisen ainutlaatuinen moottoripyörä, jollaista ei ole ennen nähty. Meillä on ilo ilmoittaa sen hinta, jonka hyväksi olemme tehneet kovasti työtä saadaksemme sen kilpailukykyiseksi tämän päivän haastavaan markkinatilanteeseen. Haluamme näet, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus hankkia itselleen tämä kiehtova uusi Honda, kun se sen myynti aloitetaan Suomessa vuoden 2010 alussa.”

Hinnan lisäksi Honda ilmoittaa, että tämä vain vähän huoltoa vaativan kardaanivetoisen uutuuden määräaikaishuoltoväli on 12.000 km sisäänajohuollon jälkeen.

Takuu neljä vuotta. Tehdastakuu kolme vuotta ja Brandt-lisätakuu yksi vuosi.

Uusin numero