Bike ja norjalainen MC-avisa yhdistävät voimansa

Pohjoismaiden johtava moottoripyörälehti Bike kertoo ostaneensa norjalaisen MC-avisa-moottoripyörälehden. Yhteistyö herättää aloittaa kokonaan uuden luvun norjalaisessa moottoripyöräjournalismissa, kun norjalaisten harrastajien saataville tulee uusi Bike/MC-avisa-lehti.

Numerosta 9/2023 alkaen lukijat pääsevät kokemaan molempien maailmojen parhaat puolet, kun Bike ja MC-avisa yhdistyvät yhdeksi dynaamiseksi lehdeksi. Yhdistetty lehti tarjoaa ensiluokkaista sisältöä, joka kattaa sekä paikallisen moottoripyöräelämän Norjassa että jännittävimmän materiaalin moottoripyörämaailmasta maailmanlaajuisesti.

MC-avisan omistaja ja päätoimittaja Ole Martin Pedersen Eidevik on innoissaan tulevasta muutoksesta: ”Odotamme innolla voivamme yhdistää voimamme, ponnistelumme ja resurssimme luodaksemme vahvemman lehden. Uskon, että se ilahduttaa lukijoitamme, tilaajiamme, mainostajiamme, moottoripyöräkerhoja, jälleenmyyjiä ja maahantuojia. Ne, jotka tilaavat sekä MC-avisan että Biken, saavat tietenkin kaikki maksamansa numerot. Uudessa lehdessä paras norjalainen kattavuus kohtaa Biken kansainväliset materiaalit. Lopputuote tulee olemaan parasta, mitä norjalaiset lukijat ovat koskaan saaneet.”

Gerry Nordström, pohjoismaisen Biken johtaja, on samaa mieltä yhdistymisestä: ”Tämä yhdistyminen on luonnollinen ja välttämätön kehitysaskel. MC-avisalla kattaa vaikuttavalla tavalla sen, mitä moottoripyöräilevässä Norjassa, kun taas Bike keskittyy kansainväliseen toimintaan ensiluokkaisiin testeihin ja raportteihin. Yhdistämällä nämä vahvuudet MC-avisa/Bike tarjoaa lukijoille ja moottoripyöräalalle korkealaatuisimman mahdollisen norjalaisen tuotteen, joka sisältää molempien maailmojen parhaat puolet.”

Bike on jo vakiinnuttanut asemansa merkittävänä aikakauslehtenä Pohjoismaissa, ja sitä julkaistaan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Hiljattain myös tunnettu ruotsalainen Allt om MC -lehti tuli kustantajan siipien alle, mikä vahvistaa sen asemaa ja laajuutta entisestään. Sopimus MC-avisan kanssa allekirjoitettiin juuri ennen MC-avisan numeron 8/2023 painamista, ja nyt on käynnissä intensiivinen työ uuden toimitustiimin synnyttämiseksi seuraavan numeron julkaisua varten. Mutta yksi asia on varma: MC-avisa/Bike 9/2023 esittelee itsensä kattavampana ja jännittävämpänä moottoripyörälehtenä, joka tuo molempien maailmojen parhaat puolet lukijoidensa ja mainostajiensa ulottuville.

Uusin numero