Bella kutsuu Remestä

Remes on MM-sarjassa Remes kahden osakilpailun jälkeen E1-luokan pisteissä viidennellä sijalla. Kausi ei lähtenyt käyntiin täysin odotusten mukaisesti.

– Ensimmäisissä osakilpailuissa tuli muutamia pikku virheitä, Remes luonnehti.

Remes on ollut Suomessa harjoittelemassa MM-osakilpailujen jälkeen. Sunnuntaina KTM-tehdaskuljettaja suuntasi tallin päämajaan Italiaan.

– Pari päivää on ollut pyykinpesua ja kaluston huoltoa Etelä-Amerikan kiertuun jäljiltä, Remes kertoi.

Italian mestaruussarjan ensimmäinen osakilpailu jouduttiin perumaan kovan lumimyräkän takia 3.-4. maaliskuuta Pieveboviglianassa, jolloin koko kotimainen kärkikaarti siirtyi Valencian tuntumaan Espanjaan ja sikäläisen sarjan avaukseen.

Saapasmaan sarja käynnistyy näin ollen Bella Potenzassa, joka sijaitsee eteläisessä Italiassa. Kisa on kaksipäiväinen.

– Huomenna siirrytään paikkakunnalle ja aloitetaan reittiin tutustuminen, Remes mainitsi.

MM-osakilpailut Chilessä ja Argentiinassa käytiin kuumissa ja pölyisissä olosuhteissa. Se millaisissa olosuhteissa Italian kilpailu tullaan ajamaan, on vielä arvoitus.

– Nyt on ihan mukava keli ja aurinko paistaa. Viime viikolla täällä on sadellut, joten katsotaan millaisessa kunnossa maastot ovat.

Remes on myös merkin ainoa tehdastallin edustaja Italian kilpailussa. Kilpailuun lähdetään tosissaan, mutta treenimielessä.

– Ei ole mitään erityistä osa-aluetta, johon keskityn. Hyvää sijoitusta lähden tavoittelemaan, ja yleisesti onnistunutta ajoa, päätti Remes.

Enduron MM-sarja jatkuu toukokuun ensimmäisenä viikonvaihteena Espanjan Munitibarissa.
 

Uusin numero