Belgialaislupaus Kallio Racing -tiimiin

Loris Cresson
(Kuva: Kallio Racing)

Belgialainen Loris Cresson, 19v, tulee vahvistamaan Kallio Racingin värejä kaudelle 2018 yhtenä World Supersport 600 kuljettajana. Kaudella 2017 Loris ajoi kahdesti villillä kortilla World Supersport 600 kilpailuissa, ollen parhaimmillaan kahdeksantena Imolassa.

Loris antoi vahvat näytöt villin kortin kilpailuissa vanhan mallin R6:lla ja Kallio Racing uskoo, että uudella R6:lla vauhtia saadaan varmasti parannettua.

Loris Cresson:
– Olen todella iloinen liittymisestä Kallio Racing -tiimiin. Tämä on minulle iso mahdollisuus, johon tartun luottavaisin mielin hyvin menneen 2017 kauden jälkeen. Tulen tekemään parhaani, että Kallio Racingin värit tulevat näkymään kärkikahinoissa myös kaudella 2018. Tiimin 2017 kausi oli todella vahva, maailmanmestaruuskampailusssa oltiin mukana aina Jerezin osakilpailuun asti. Villin kortin kisoissa näytin, että voin ajaa top 10:ssä. Paikka tiimissä on hieno osoitus sekä tallin että Yamahan luottamuksesta minuun ensi kaudelle. En malta odottaa ensimmäistä testiä, tiimiin ja pyörään tutustumista.

Tiimipäällikkö Vesa Kallio:
– Odotamme innolla yhteistyötä Lorisin kanssa. Loris Cresson on nuori nälkäinen kuljettaja, hän on osoittanut omaavansa hyvän vauhdin ja uskon, että yhteistyöllä saamme vauhdin kehittymään entisestään. Keskittymällä oikeisiin asioihin pyrimme saamaan Lorisin koko potentiaalin esiin, joka varmasti tulee näkymään hyvinä tuloksina.

Uusin numero