Battery Brittien MX-sponsoriksi

Battery on viime aikoina lisännyt näkyvyyttään motocross-urheilussa, ja kotimaassa sponsoroimme jo mm. Antti Pyrhöstä, Jussi Seljasta ja Ludvig Söderbergiä. Kansainvälisillä markkinoilla Chilessa Alejandro Noemi ajaa Batteryn väreissä ja länsinaapurissa Ruotsissa Tom Söderström, hallitseva MX1-sarjan Ruotsin mestari on Batteryn sponsoroima. Battery on hiljattain julkaissut myös MX-asumalliston yhdessä ajoasuvalmistaja Sinisalon kanssa.

Iso-Britannian markkinoille Battery tuli viime vuonna. Energy Drinks Ltd:n toimitusjohtaja Howard Edwards kertoo, että Battery on saanut hyvää näkyvyyttä saarivaltion moottoriurheilutapahtumissa ja erityisesti motocrossissa.

– Kuskien ja tiimien kiinnostus Batteryä kohtaan on ollut todella suurta. Kun nyt sponsoroimme koko tapahtumaa, voimme antaa lisää tukea kuskeille ja tiimeille. Vuonna 2012 energisoimme koko radan, Edwards hehkuttaa.

Ken Winstanley, AMCA British Masters Championship -organisoija kertoo, että järjestäjät ovat innoissaan yhteistyöstä ja uskoo, että Batteryn universaali brändi voi nostaa koko tapahtuman profiilia.

Varikolla on promootiopisteissä tarjolla Batteryä ja yleisölle myyntipisteitä on katsomoalueella. Battery-brändi on näkyvästi esillä varikko- ja rata-alueella.

Brittien AMCA-kisa käynnistyy 3. maaliskuuta.
 

Uusin numero