Bagnaia nousemassa harvinaiseen joukkoon Marquezin, Binderin ja Morbidellin kanssa

Ducati on vakuuttunut siitä, että Francesco Bagnaia on MotoGP:n voimakkaimmin nouseva tähti tällä hetkellä. Siksi Ducati haluaakin Bagnaian vetävän nimensä jatkosopimukseen jo ennen kauden 2022 alkua.

Viime kauden lopun perusteella Ducatin MotoGP-tehdastiimin Francesco Bagnaia on ehdottomasti kuumin kuljettaja. Italialainen voitti viime kauden kuudesta viimeisestä MM-osakilpailusta neljä ja päätyi MM-loppupisteissä kakkoseksi. Ducatilla ollaan vakuuttuneita, että tässä kuussa 25 vuotta täyttänyt Bagnaia on se kuljettaja, jolle panokset kannattaa nyt iskeä. Siksi Ducatin urheilutoimenjohtaja Paolo Ciabatti sanookin suoraan, että Ducati haluaa saada Bagnaian kanssa jo ennen tämän kauden alkua valmiiksi jatkosopimuksen, joka pitää ”Pecco” Bagnaian Ducatilla kauden 2023 loppuun.

Näin Bagnaia nousisi samaan harvalukuiseen ryhmään Marc Marquezin (Repsol Honda), Brad Binderin (Red Bull KTM Factory Racing) ja Franco Morbidellin (Monster Yamaha) kanssa, joilla on jo allekirjoitettu sopimus kaudesta 2023.

Jorge Martin Ducatin tehdastiimiin kaudeksi 2023?

Samassa yhteydessä kiertää vahva huhu, että Bagnaian talliakaveriksi kaudelle 2023 ovat vahvimmilla Gresinin Enea Bastianini tai Pramacin Jorge Martin. Se tietää sitä, että Ducatin tehdastiimin toista pyörää tällä kaudella ajavalle Jack Millerille kausi on erityinen näytönpaikka, joko säilyttääkseen paikkansa Ducatilla tai saadakseen mahdollisimman hyvän sopimuksen muualta.

Jack Miller

Uusin numero