Avintia löysi korvaajan Tito Rabatille

22-vuotias Ponsson on ajanut aikaisemmin Britannian Superbikessa ja WSBK:ssa, tällä hetkellä hän ajaa Ranskan ja Espanjan Superbike-sarjoissa.

”Olen superonnellinen ja odotan todella paljon, että pääsen ajamaan. Kilpaileminen MotoGP:ssä on jokaisen kuljettajan unelma. En voi edes uskoa, että pääsen jo perjantaina ajamaan niitä kavereita vastaan, joita olen katsellut kotona televisiosta. Tämä on minulle fantastinen mahdollisuus”, Ponsson hehkutti.

Nuorukainen myöntää, ettei pikahälytyksellä mukaan lähteminen tule olemaan helppoa.

”Tiedän hyvin, että on hankalaa opetella paljon uusia asioita näin lyhyessä ajassa. On opiskeltava pyörää, jarruja, renkaita ja vaikka mitä, mutta odotan innolla. Aion vain nauttia ja oppia.”

Ponsson saa alleen Ducatin GP16-pyörän, jolla on ajanut Xavier Simeon, joka puolestaan hyppää nyt Rabatin vuotta tuoreemman Ducatin sarviin.

”Tito on ajanut todella hyvin tällä kaudella tuolla pyörällä, on mahtava tilaisuus päästä ajamaan sillä. Tulen tekemään kaikkeni ja toivon, että pääsen mahdollisimman lähelle hänen suorituksiaan”, Simeon sanoi.

Rabatin toipumisaikataulusta ei ole tarkkaa tietoa, mutta todennäköisesti hän tulee olemaan poissa useista kilpailuista, ellei koko loppukauden.
 

Uusin numero