Audi on tehnyt supertarjouksen MotoGP-mestari Lorenzolle

Agostini kertoo, että hänellä on vankkaa sisäpiirin tietoa siitä, että Lorenzon pöydältä löytyy myös kohuttu tarjous siirtymisestä Ducatille.

– Tiedän varmuudella, että Ducatin omistaja Audi on tehnyt hänelle supertarjouksen, Agostini alleviivaa quotidiano.net-sivustolla.

– Toivon, että Lorenzo allekirjoittaa Ducati-sopimuksen. Sanon sen italialaisena, Yamahan miehenä tunnettu Agostini jatkaa.

Onko Lorenzolla ”munaa”
pukeutua punaisiin?

Lorenzon tallikaveri Valentino Rossi solmi jo kauden avanneen Qatarin GP:n yhteydessä 2-vuotisen jatkosopimuksen Yamahan kanssa. Yamaha-kuljettajien välit ovat nykyisellään tulehtuneet ja Rossi totesikin ivallisesti viime viikolla, että Lorenzolla ei ole munaa lähteä Ducatille.

Lorenzo tunnetaan laskelmoivana kuljettajana, joka tutkii kaikki mahdollisuudet ja kartoittaa tulevaisuuden näkymät äärimmäisen tarkoin. Päätökset perustuvat järjen ääneen, vaikka sydän sanoisikin toista.

Yamaha on hallinnut kuninkuusluokan tapahtumia viime vuodesta lähtien ja Lorenzo latasi voittoon myös heti tämän kauden avauksessa. Ducati on kuitenkin ottanut ison harppauksen kohti terävintä kärkeä Yamahan ja Hondan seuraksi.

– En näe syytä siihen, etteikö Lorenzo menestyisi Ducatillakin. Jos Jorge luottaa siihen, niin hän on valmis ottamaan rahakkaan haasteen vastaan pukeutumalla punaisiin. En kuitenkaan usko, että hän on vielä täysin vakuuttunut siitä, Agostini pyörittelee.

MotoGP-sarja jatkuu tulevana viikonvaihteena Argentiinan Termas de Rio Hondo-radalla.
 

Uusin numero